Antena 3 CNN Actualitate Media Cristina Țopescu, pentru prima dată într-un reality-show. Vacanță atipică la ”Aventură cu 4 stele”

Cristina Țopescu, pentru prima dată într-un reality-show. Vacanță atipică la ”Aventură cu 4 stele”

Cristina Țopescu, pentru prima dată într-un reality-show. Vacanță atipică la ”Aventură cu 4 stele”
21 Aug 2017   •   11:05

Antena 1 a pregătit pentru această vară o „Aventură cu 4 stele”, show filmat integral în Grecia, unde 4 vedete trec, săptămânal, prin diverse concursuri. Miza este vacanța petrecută în resorturi de lux. Pentru prima oară în foarte mulți ani de carieră, Cristina Țopescu va fi prezentă în postura de concurentă a unui reality-show.

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Dincolo de știri” a avut parte de o vacanță plină de peripeții. Alături de ceilalți participanți, Adriana Trandafir, Carmen Tănase și neobositul Nea Mărin, Cristina Țopescu s-a bucurat de frumusețile Greciei, de peisajele și tradițiile autohtone, dar a trăit și emoțiile concursurilor complet neobișnuite la care a fost nevoită să participe. Printre altele, și-a căutat ”tinerețea” în magazinele de suveniruri, a participat la competiții de băut tsipouro și de mâncat înghețată.

”Nu am înțeles asta cu tinerețea pierdută. Cine spune că am pierdut-o?” a întrebat retoric Cristina Țopescu în momentul în care Cosmin Seleși a anunțat ca temă a unuia dintre concursuri ”tinerețea pierdută”.

Și ea, și Carmen Tănase au fost de acord că provocările la care au fost supuse au fost extrem de solicitante. Dar distracția a fost la cote maxime, mai ales că surprizele veneau la fiecare pas.

”A fost foarte distractiv și pentru că nu știam deloc la ce să ne așteptăm, nu ne-a spus nimeni absolut nimic, nu cunoșteam niciun detaliu”, a povestit și Carmen Tănase.

Cum va fi pentru Cristina Țopescu prima participare la un reality-show și la ce provocări va trebui să facă față, telespectatorii vor putea vedea în această seară şi mâine, de la 20.30, la Antena 1.

”Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

 

 

 

×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close