Antena 3 CNN Actualitate Media Cum s-a îmbogăţit Gheorghe Stelian din afacerile cu statul. Un reportaj „Exces de Putere“

Cum s-a îmbogăţit Gheorghe Stelian din afacerile cu statul. Un reportaj „Exces de Putere“

Cum s-a îmbogăţit Gheorghe Stelian din afacerile cu statul. Un reportaj „Exces de Putere“
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Iun 2012   •   21:39

Emisiunea „Exces de putere“ a avut, în ediţia de sâmbătă, câteva materiale de excepţie despre mafia imobiliară din Capitală. Gheorghe Stelian este cunoscut pentru afacerile extrem de profitabile cu terenuri retrocedate de pe urma cărora cărora a obţinut profituri de zeci de milioane de euro. Aşadar, nu este de mirare că a fost deranjat de camerele de luat vederi. După ce a arătat un semn obscen jurnaliştilor a chemat poliţia.

Vila cumpărată de Gheorghe Stelian, situată pe Kiseleff 16, are 515 mp şi este evaluată de experţii imobiliari la aproape 1 milion de euro. La acest imobil se adaugă şi terenul de 2.700 mp. Un calcul simplu arată că numai valoare terenului este aproape 7 milioane de euro. Un calcul şi mai simplu arată că Gheorghe Stelian a primit de la stat o reducere de aproape 3 milioane de euro, în condiţiile în care el a cumpărat-o cu 5 milioane de euro.

Cumpărătorul a primit contractul de închiriere de la RAAPPS anul trecut pe 5 octombrie şi imediat au început lucrările de modernizare, după care este vândută domnului căruia i-a fost închiriată, Gheorghe Stelian, omul din reţeaua Udrea.

Citeşte şi Elena Udrea nu vede, nu aude. Dezvăluiri uluitoare, marca Exces de putere, despre mafia imobiliară şi nivelul înalt la cere ajunge


Vezi înregistrarea emisiunii AICI.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close