Antena 3 CNN Actualitate Media Cunoaște-ți trainerii, la Intact Media Academy

Cunoaște-ți trainerii, la Intact Media Academy

Cunoaște-ți trainerii, la Intact Media Academy
22 Sep 2016   •   10:53

Pe mulți dintre ei îi cunoști deja de la televizor. Astăzi ți-i prezentăm pe câțiva dintre ei din perspectiva noastră, ca traineri Intact Media Academy care au multe planuri cu tine la cursurile de Prezentator TV ce vor începe curând.

 

Sandra Stoicescu

De la Sandra vei învăța despre tehnicile de prezentare și relatare în direct, cum să nu te bâlbâi, cum să pui întrebări relevante, arta de a improviza, cum să-ți înveți audiența și cum să le vorbești ca să te urmărească, etc.

Sandra este unul dintre cei mai reputați jurnalisti din mass-media locală, cu o experienta de peste 20 de ani în jurnalismul TV. În 1999, în urma unui stagiu de pregatire în cadrul CNN, a devenit corespondentul lor oficial pentru România. De-a lungul anilor, realizarile profesionale i-au adus multe premii APTR, printre care cel obținut timp de 6 ani consecutiv, pentru cel mai bun program de știri.


 

Dan Negru

Dan îți va împărtăși de ce este important să îți fidelizezi audiența, cum să o cunoști, cum sa te faci plăcut și să îți construiești o reputație, cum să te diferențiezi de concurență și cum să îți iei publicul cu tine oriunde la TV ai apărea.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați realizatori tv, de-a lungul anilor programele lui stabilind recorduri de audiență. Este cu siguranță cel mai longeviv prezentator de emisiuni de diverstisment din zona prime-time a televiziunilor din România, una dintre emblemele consacrate ale postului Antena 1. Timp de 10 ani, programele de revelion prezentate de el au fost lider de piață, reușind să stabilească astfel un record greu de egalat în România.

 

Dani Oțil

Dani te va învăța despre continuitate, despre dragostea pentru televiziune, autodisciplină și despre cum să te trezești în fiecare zi la aceeași oră ca să îți urmezi pasiunea.

Dani are în spate nouă ani de televiziune și zece ani de radio. A început să muncească la 16 ani, trecând pe la Radio Contact, Radio Vest Timișoara, Național FM, Național TV. Cu toate că nu prea a mai stat în pat dimineața de la 18 ani, Dani spune că, în momentul de față, n-ar putea renunța la Neatza, emisiunea pe care o face cu plăcere de atâția ani, în ciuda propunerilor de proiecte mari de televiziune pe care le-a primit.


Mihaela Călin

 În trei luni ți se vor explica toate aspectele “tehnice” ale acestei meserii, vei învăţa ce scrie în cărţi că trebuie să cunoască un prezentator de ştiri, dar şi cum aplici aceste teorii în meseria de prezentator. Cum vorbim când avem ceva de spus, dar nu ştim exact cum, cum funcţionează echipa din redacţia de ştiri a unei televiziuni în raport cu prezentatorul, ce facem când nu ne “ajută” aparatele (când ne “pică” prompterul sau ni se sting luminile în platou – da, se poate întâmpla şi asta). Vom vorbi şi despre cum sa ne facem remarcaţi şi apoi cunoscuţi atunci când prezentăm ştirile şi aici nu ne referim la PR, ci la câştigarea încrederii celor care te privesc şi te ascultă!

Mihaela Călin a intrat în echipa Observatorului în anul 2008. Ea şi-a început cariera în media în 2003 ca şi colaborator Radio Timişoara. În 2005 are loc şi debutul ei în televiziune, în cadrul postului Analog TV Timişoara, unde evoluează ca reporter-prezentator timp de 3 ani.


 

Înscrie-te la cursuri - http://www.intactmediaacademy.ro/prezentator-tv/

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close