Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Grecu, după fuga de presă a ministrului Sănătății: „Nimic nu scuză reacția ministrului”

Dana Grecu, după fuga de presă a ministrului Sănătății: „Nimic nu scuză reacția ministrului”

Dana Grecu, după fuga de presă a ministrului Sănătății: „Nimic nu scuză reacția ministrului”
28 Iul 2017   •   11:18

Dana Grecu, realizatorul emisiunii La ordinea zilei, a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, reacția de vineri dimineață a ministrului Sănătății, care a fugit de întrebările jurnaliștilor la plecarea de la un eveniment.

”Nimic nu scuză reacția ministrului de astăzi. E ceva ce mie îmi scapă”, a spus Dana Grecu, arătând că este foarte grav dacă ea se explică prin faptul că Florian Bodog știe ceva dar nu poate vorbi despre acest lucru cu presa.

Dana Grecu a subliniat că cea mai gravă situație, pe tema vaccinării, nu este aceea că părinții refuză să-și imunizeze copiii, ci că „nu au stocul de vaccin așa cum au promis că îl vor avea”.

Ministrul Sănătăţii a fugit de presă vineri dimineaţă când a fost întrebat de problemele din minister. Bodog nu se aştepta să dea cu ochii de jurnalişti la plecarea de la un eveniment şi a fost surprins să se trezească în faţa camerelor. A grăbit imediat pasul şi chiar s-a strecurat printre două ambulanţe ca să nu poată fi urmărit de reporteri. Într-un final a urcat în maşina de serviciu şi demarat în trombă.

 

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close