Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Grecu, impresionată de un episod la care a fost martoră în trafic: ”O lecție a răbdării cum nu mi s-a întâmplat să văd!”

Dana Grecu, impresionată de un episod la care a fost martoră în trafic: ”O lecție a răbdării cum nu mi s-a întâmplat să văd!”

Dana Grecu, impresionată de un episod la care a fost martoră în trafic: ”O lecție a răbdării cum nu mi s-a întâmplat să văd!”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
24 Sep 2016   •   20:41

Dana Grecu a povestit, la Adevăruri ascunse, un scurt episod la care a fost martoră în trafic, în București, în drum spre redacția Antena 3.

”Erau vapoare de mașini care stăteau aliniate, una în spatele celeilalte, cu șoferi foarte calmi la volan, opriți în trafic de o veveriță care traversa dintr-o parte a parcului (parcul Herăstrău - n.r.), în cealaltă parte a parcului. Doar că veverița nu știa pe ce cale să meargă și când șoferii credeau că pot accelera se răzgândea și iar se întorcea. A fost un spectacol. O lecție a răbdării cum nu mi s-a întâmplat să văd!”, a povestit impresionată Dana Grecu.

 

×
Subiecte în articol: Dana Grecu Adevăruri ascunse

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close