Antena 3 Actualitate Media Dana Grecu, informații exclusive despre cariera sa în televiziune. ”Am simțit nevoia de o mișcare în viața mea”

Dana Grecu, informații exclusive despre cariera sa în televiziune. ”Am simțit nevoia de o mișcare în viața mea”

18 Noi 2017   •   12:18
Dana Grecu, informații exclusive despre cariera sa în televiziune. ”Am simțit nevoia de o mișcare în viața mea”

Dana Grecu a anunțat vineri că a fost ultima ediție, în acest format, a emisiunii ”La Ordinea Zilei”, care foarte mult timp a fost lider de audiență pe segmentul său.

Vestea i-a luat prin surprindere atât pe telespectatorii săi, cât și pe oamenii de media. Au apărut numeroase speculații privind viitorul Danei Grecu, iar acum aflăm toate răspunsurile.

Într-un interviu, Dana a vorbit despre cariera sa de până astăzi și despre viitorul său în televiziune. Unul care este alături de Antena 3.

”E freamăt. E bine că este freamăt. E foarte greu de explicat de ce am luat decizia asta. Am simțit nevoia de o mișcare în viața mea. Cred că e și un pic de oboseală, dincolo de rutină, nevoia de a face altceva. Cu siguranță la 6 fără 10 este punctul culminant, când alerg cu Andreea pe scări și face pronosticuri cine cade prima. Am avut privilegiul să lucrez cu un producător excepțional. Genul ăla de producător care adaptează totul până în ultima secundă. Asta a fost o cale foarte interesantă. N-am aroganța omului care a ținut leadership pe bucata asta, dar am reușit. Mă gândeam că este mirajul de prime-time, televiziunea este un miraj, toată lumea vrea în prime-time. Eu nu mi-am dorit. Cred că ăsta e secretul, să nu îți dorești lucrurile, ele vin firesc, pe cale de consecință. Gândește-te că în prime-time-ul ăsta era la Antena 3 Gabriela Vrânceanu Firea. Prima oară când mi-au dat telefon, am zis că glumiți cu mine. Pentru mine televiziunea, dincolo de anchete și reportaje, unde mă simt ca peștele în apă, a fost o provocare cumplită. Le-am spus oamenilor, eu nu am știut să citesc. Până am întâlnit-o pe doamna profesoară de dicție Ileana Cârstea, pentru mine a fost un coșmar să citesc în fața publicului. Femeia a știu să apese acel punct ca să deblocheze totul în mintea mea, făceam atac de panică. Mă gândeam că trebuie să fie nebuni ăștia care îmi propun. Improvizam foarte mult, băiatul de la prompter era epuizat psihic” a povestit Dana Grecu.

Jurnalista a vorbit despre stilul său, unul care i-a adus numeroși fani. Cuvântul care îl definește este simplu: sinceritate.

”M-am temut că felul ăsta abrupt de a pune problema va îndepărta oamenii de mine. În seara asta Ligia Popescu, de la PNL, primește un mesaj de la mama ei: de ce țipi la Dana Grecu? Ăsta a fost apogeul. QED. Sufletele vibrează, nu se pot minți unul pe altul. Oamenii plecau din emisiune și simțeau nevoia să zică, știți, eu nu sunt așa, e de la partid. Foarte multă lume încearcă să pară mai deșteaptă la televizor. Eu dacă nu am înțeles, am spus. Poți părea proastă, nedocumentată, dar mesajul trebuie să fie foarte clar, dacă eu nu înțeleg mă gândeam că nici omul de acasă nu poate înțelege” a explicat Dana.

Despre anii petrecuți alături de echipa emisiunii ”La Ordinea Zilei”

”Am lucrat cu niște oameni geniali. Radu și Andreea. Andreea era producătoarea lui Tucă. Radu venea cu experiența lui în presă. La început o fi zis, ce să fac eu cu fata asta? Am învățat foarte mult de la ei, m-au acceptat așa cum sunt și echipa a mers foarte bine. Eu eram pe treapta de jos în relație cu ei, dar ne-am lipit foarte frumos” a spus jurnalista.

Despre emisiunea ”Adevăruri ascunse

Adevăruri ascunse a fost ideea lui Mihai (Mihai Gâdea - n.r.) I-a văzut pe cei doi și a spus că ar fi o mega-idee de emisiune. Explicația stă în sinceritate și în puterea de a aborda orice subiect ca făcând parte din viața asta. Văd lucruri altfel, simt. Oamenii sinceri simt. Viața este de aici până aici, le cuprinde pe toate. Eu pun întrebări ca și cum le-aș pune pentru mine. Lumea are nevoie de povești. Adevăruri ascunse e o emisiune care sper să aibă viață lungă la Antena 3” afirmă Dana Grecu.

Emisiunea ”La Ordinea Zilei” va continua, într-un alt format, ”Adevăruri ascunse” merge înainte, iar Dana dezvăluie noul său proiect.

”Sper să ne iasă proiectele la care ne gândim. La Ordinea Zilei va fi sub un alt pachet, e un brand prea puternic. O să fie vineri seară, undeva, o să vedem cum facem. Iar duminică o să ne întâlnim pentru niște subiecte, altele decât politică, mai spre zona Adevaruri ascunse. Povești de zi cu zi, oameni  care se mutilează doar ca să îi placă alții. Stăm să ne gândim cum va fi La Ordinea Zilei. Dacă va fi un interviu cu un politician va fi altfel. Mă voi duce eu la el, îl voi lua cu mine” a conchis jurnalista.

 

 

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close