Antena 3 CNN Actualitate Media Daniel Constantin: Băsescu nu este un mediator bun între puterile statului, iar Ungureanu este Boc 2

Daniel Constantin: Băsescu nu este un mediator bun între puterile statului, iar Ungureanu este Boc 2

Daniel Constantin: Băsescu nu este un mediator bun între puterile statului, iar Ungureanu este Boc 2
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    07 Mar 2012   •   21:39

Preşedintele Traian Băsescu nu este un mediator bun între puterile statului, aşa cum spune Constituţia, după ce, în discursul susţinut astăzi în Parlament, el a lăudat coaliţia. Declaraţia a fost făcută de preşedintele PC, Daniel Constantin, în ediţia de marţi seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

"Preşedintele azi n-a fost acel mediator între puterile statului, aşa cum spune Constituţia, azi a lăudat pe cei care sunt la putere, spunându-le chiar ce să facă în campania electorală", a spus Daniel Constantin, copreşedinte USL.

Aceasta este una dintre concluziile trase de şeful PC după discursul şefului statului. De asemenea, Constantin a mai ţinut să puncteze şi că preşedintele Traian Băsescu este rupt de realitate.

"O altă concluzie este aceea că preşedintele este cam rupt de realitate prin ceea ce a spus. Mă refer aici la legea educaţie din 1997-2000 la care făcea referire, la funcţionarea justiţiei, uitând să spună că avem MCV în desfăşurare.

În plus, a mai spus Daniel Constantin, şeful statului a pus o distanţă între putere şi opoziţie.

Nu în ultimul rând, a mai comentat preşedintele PC, actualul premier Mihai Răzvan Ungureanu este un fel de Boc 2.

"Premierul Ungureanu ne-a arătat că e făcut din acelaşi material ca şi domnul Boc, e un fel de Boc 2, acelaşi material de om suspus, care nu face altceva decât să-şi preia temele de preşedinte şi să le aplice", a conchis Daniel Constantin.





×
Subiecte în articol: Daniel Constantin discurs Emil Boc
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close