Antena 3 CNN Actualitate Media De ce ne face statul bătrâneţea un coşmar şi cum arată lumea copiilor mari, aflaţi „În premieră”, duminică, la Antena 3

De ce ne face statul bătrâneţea un coşmar şi cum arată lumea copiilor mari, aflaţi „În premieră”, duminică, la Antena 3

De ce ne face statul bătrâneţea un coşmar şi cum arată lumea copiilor mari, aflaţi „În premieră”, duminică, la Antena 3
09 Dec 2011   •   16:23

„În premieră”, emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică", prezintă duminică, de la ora 21.00, la Antena 3, două reportaje inedite.

Minerva Tănăsescu – pensie 300 de lei, Tudora Bolnavu – pensie 480 de lei, Angelica Dumintrache – pensie 670 de lei şi viitorul e sumbru. Pensia va reprezenta din ce în ce mai puţin, iar din punctul de vedere al unora, această diminuare este o mare hoţie. De ce ne face statul bătrâneţea un coşmar, aflaţi „În premieră”, duminică, la ora 21.00, la Antena 3.

 


Cel de-al doilea material pătrunde în lumea jucăriilor. În sufrageria lui Radu Şofran, trenurile ajung întotdeauna la timp. Toată lumea zice că a dat în mintea copiilor, dar lui nu-i pasă. A investit zeci de mii de euro pentru a deveni cel mai mare colecţionar de trenuleţe din România.

 


La copii se gândeşte şi Cristian Dumitru, el are o colecţie de 12.000 de jucării, care provin din două secole. Lumea copiilor mari, un alt reportaj marca „În premieră”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close