Antena 3 CNN Actualitate Media Dezvăluire șocantă despre Florin Călinescu. Ce a putut să facă vedeta într-o emisiune tv

Dezvăluire șocantă despre Florin Călinescu. Ce a putut să facă vedeta într-o emisiune tv

Dezvăluire șocantă despre Florin Călinescu. Ce a putut să facă vedeta într-o emisiune tv
25 Feb 2018   •   18:05

Omul de televiziune Florin Călinescu a oferit câteva momente de-a dreptul șocante în cea mai recentă apariție pe micul ecran. Unele la care cei mici sau mai pudici ar trebui să-și acopere ochii sau urechile.

Vedeta tv pare să fi pierdut controlul asupra poantelor pe care le face în emisiunea televizată în care apare în aceste zile. În cea mai recentă ediție, Călinescu s-a lansat într-un adevărat festival de glume fără perdea, cu o tentă aproape pornografică.

În plin prime time, Călinescu a vorbit despre "instrument", "ciocan", "cojones" și a chiar comis un gest cât se poate de indecent săltându-și pantalonii în zona intimă. Totul spre amuzamentul sau uluiala partenerilor de platou.

"Mas fuerte hermano. De cojones", i-a spus Călinescu unui cântăreț de hip-hop, moment în care s-a ridicat de pe scaun și a făcut un gest siderant.

A continuat cu o replică adresată unui saxofonist: "Ești un caz fericit să pui mâna pe instrument și să simți că vine din adânc. Eu mai fac mișcarea asta, mai pun mâna pe instrument, dar nu mai vine nimic din adânc". Și apoi o nouă replică dubioasă: "Dacă nu poți și nu știi, la limbi te învăț eu."

Un alt moment siderant, în care a fost completat de Andra, a fost cel în care pe scenă au apărut niște bărbați care spărgeau cărămizi cu pumnul sau pietre cu un ciocan.

"Ce-e fetelor? V-a impresionat ciocanul? Fetele de fiecare dată când văd un ciocan se gândesc la ...."

Andra: "Alt ciocan"

Și a urmat o completare la fel de siderantă: "Atunci m-am liniștit. Dacă totul se face cu mâna, m-am liniștit. Sunt maestru. Practic, nu știam de ce am centura neagră pe mine. De la atâta muncă și sfărâmat..."

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu Românii au talent
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close