Antena 3 CNN Actualitate Media Din nou nr. 1

Din nou nr. 1

Din nou nr. 1
23 Aug 2012   •   15:00

Echipa Antenei 3 a reusit si ieri, 22 august, sa impuna o televiziune de nisa ca cel mai urmarit post tv din Romania, pentru a doua zi consecutiv in aceasta saptamana. Conform datelor furnizate de Kantar Media, televiziunea de stiri a fost si miercuri lider de piata intreaga zi, cu o medie de 2.4% rating si 13% cota de piata in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani.



De altfel, Antena 3 a depasit toate celelalte posturi tv si seara, cand a obtinut un rating mediu de 4.9% si 13.6% market share, situandu-se in clasament atat inaintea televiziunilor informative, cat si a posturilor generaliste.



Ca de obieci, varful de audienta a fost inregistrat in timpul emisiunii realizate de Mihai Gadea, la ora 22:32, cand Antena 3 a atins 8.3% rating si și 20% market share, fiind urmarita de 765.000 de telespectatori .

Daca Sinteza Zilei a fost din nou cea mai urmarita productie din grila Antenei 3, cu un rating de 6.4 procente, Stirile orei 12 cu Laura Nureldin au castigat ieri locul intai la media cotei de piata, 19.3%.

Audienta obtinuta de Antena 3 in randul intregului public din mediul urban (target urban al)  mentine si aici postul de stiri inaintea tuturor celorlalte televiziuni din Romania, mediile inregistrate fiind de 2.2% rating si 11.8% cota de piata pe intreaga zi, si 4.3 puncte de rating si 12.7% market share in prime time.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close