Antena 3 CNN Actualitate Media Director SJ Braşov: Huidu este un om şocat care se simte vinovat. Soţia sa este într-o stare psihică mai bună

Director SJ Braşov: Huidu este un om şocat care se simte vinovat. Soţia sa este într-o stare psihică mai bună

Director SJ Braşov: Huidu este un om şocat care se simte vinovat. Soţia sa este într-o stare psihică mai bună
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Oct 2011   •   17:32

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a declarat că Şerban Huidu, care a suferit un traumatism cranian minor, este într-o stare bună, iar investigaţiile care i-au fost făcute nu au relevat nici o modificare, informează Mediafax.

Albotă a precizat că toţi cei trei pacienţi sunt în stare bună, nefiindu-le pusă viaţa în pericol, însă transferul lor la Spitalul Univeristar din Bucureşti nu putea fi refuzat.

Director SJ Braşov: Huidu este un om şocat care se simte vinovat
   
Medicul a mai afirmat că a stat de vorbă cu Şerban Huidu, care i-a spus că îi pare rău şi că se simte vinovat. El a precizat că soţia lui Huidu este într-o stare psihică mai bună decât realizatorul TV.

Conducerea Spitalului Judeţean Braşov a susţinut, luni după-amiază, prima conferinţă de presă de la internarea lui Şerban Huidu în această unitate medicală, în urma accidentului pe care realizatorul TV l-a provocat duminică la prânz.
   
Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov a spus că realizatorul TV are un traumatism cranian minor, grad I, şi o contuzie toracică, însă starea sa este bună, precizând însă că starea psihică a acestuia este "mai dificilă".
   
"Este un om şocat care se simte vinovat", a precizat medicul.
   
El a mai spus că soţia lui Huidu a suferit, de asemenea, o contuzie toracică şi există suspiciunea unei fracturi la mână, însă şi starea acesteia este bună.

Soţia lui Huidu va fi operată la picior

Cristina Huidu, soţia lui Şerban Huidu, care a fost rănită, duminică, în urma accidentului rutier provocat de realizatorul TV, necesită o intervenţie chirurgicală la picior, a mai  spus Albotă. Aceasta va fi făcută la Spitalul Universitar Bucureşti, unde a fost transferată cu o ambulanţă privată, în cursul după-amiezii de lunii.
   
Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov a declarat, luni, că în cazul soţiei lui Şerban Huidu şi al bonei acesteia se impune în continuare supravegherea medicală.
   
Potrivit sursei citate, a fost investigată şi bona copiilor lui Şerban Huidu, care are un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la coloana cervicală, o contuzie toracică şi un traumatism la genunchi.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close