Antena 3 CNN Actualitate Media Divizia de radio a Intact Media Group este în creștere

Divizia de radio a Intact Media Group este în creștere

Divizia de radio a Intact Media Group este în creștere
20 Mai 2013   •   14:29

Radio ZU ramane lider și creste la nivel național


Radio ZU este liderul absolut al audiențelor în capitală și își continuă creșterea pe piața de radio din România. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 14 ianuarie – 28 aprilie 2013 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL confirmă poziția de lider a radioului la care Buzdugan și Morar dau trezirea în fiecare dimineață.

ZU este postul de radio preferat de 261.000 de bucureșteni în fiecare zi și deține o cotă de piață de 11.3%. Pe locul doi în top la o diferență de 24.500 de ascultători se poziționează Radio România Actualități, iar pe locul trei, la distanță de 77.100 de ascultători și deținând o cotă de piață de 6.8%, se află postul de radio Kiss FM. Pentru Radio ZU aceasta este a 12-a oară când își confirmă poziția de lider în cei 4 ani de existență.

La nivel național, Radio ZU urcă încă o poziție în top și se situează acum pe locul 3. DJ-ii de la ZU salută în fiecare zi un total de 1.738.900 de fani. Astfel, Radio ZU se poziționează pe locul trei în topul celor mai ascultate posturi de radio din țară.

Fenomenul ZU este în continuă creștere în România. Vineri, 17 mai, Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Pe scena evenimentului au urcat 30 de artiști români. 100.000 de oameni au venit în Piața Palatului din Iași ca să vadă Forza ZU – cel mai mare karaoke din România.

Romantic FM câștigă noi poziții în clasament (urcă în clasamentul radiourilor comerciale)


Potrivit aceluiași sondaj, Romantic FM urcă pe poziția a cincea în clasamentul radiourilor generaliste,  peste Europa FM, Radio 21 și Pro FM, fiind preferat zilnic de 96.700 de ascultatori (cu o cotă de piață de 4.6%).

Produs premium, Romantic FM difuzează un playlist unic, divers, exclusivist, care conferă personalitatea postului și păstrează publicul pe frecvența 101.9 FM.

 

×
Subiecte în articol: Intact Media Group Radio ZU Romantic Fm
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close