Antena 3 CNN Actualitate Media Documentul care atestă că Traian Băsescu ştia numărul REAL de votanţi, dar a ascuns adevărul

Documentul care atestă că Traian Băsescu ştia numărul REAL de votanţi, dar a ascuns adevărul

Documentul care atestă că Traian Băsescu ştia numărul REAL de votanţi, dar a ascuns adevărul
Sursa foto: Foto: Mediafax
de L.D.    |    02 Aug 2012   •   21:52

În urma dezvăluirilor de la Sinteza Zilei, Curtea Constituţională a României a cerut verificarea listelor electorale la nivel naţional. După ce Mihai Gâdea a prezentat documente ce arată indiscutabil un alt număr de alegători reali decât cel aflat pe listele electorale, în această seară face o nouă dezvăluire bombă.

Moderatorul emisiunii vă prezintă în această seară documentul prin care Traian Băsescu l-a avut pe masa sa şi despre care ştia, dar nu a scos o vorbă despre adevărul care făcea cvorumul imposibil de atins.Traian Băsescu a făcut în 2009 o declaraţie în care spunea că populaţia României a scăzut dramatic.
Acesta primise de fapt un raport din partea Comisiei Prezidenţiale Pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice, din care aflase exact datele pe care le-a ţinut ascunse atâta timp.Pentru a face o sinteză a ceea ce conţinea acest document, va prezentăm pe scurt datele înscrise: 

Concluziile acestor numere sunt:Vezi înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei numai pe antena3.ro.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei alegeri
Parteneri
OMV Petrom rupe tăcerea despre boicotul României
x close