Antena 3 CNN Actualitate Media Familia unei cunoscute artiste din Botoşani este în doliu. Soţul ei a murit la doar 38 de ani

Familia unei cunoscute artiste din Botoşani este în doliu. Soţul ei a murit la doar 38 de ani

Familia cântăreței Carmen Cornaci din Botoșani este în doliu, după ce soțul artistei s-a sinucis.

Familia unei cunoscute artiste din Botoşani este în doliu. Soţul ei a murit la doar 38 de ani
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    14 Noi 2022   •   13:48

Interpreta de muzică populară, Carmen Cornaci, a anunţat pe Facebook, că zvonul conform căruia soţul ei, în vârstă de 38 de ani, s-a sinucis, este adevărat.

"Din păcate...e adevărat! Soţul meu a ales să ne vegheze din cer ... nu cedcă ştiu să fac astfel de postări.... Vreau doar să mulţumesc pentru încurajări şi să vă anunţ că azi va fi depus la Capela Bisericii " Buna Vestire" ) Primăverii, în spatele cofetăriei Rida unde vă aşteaptă să vă luaţi rămas bun până vineri, când, în jurul orei 13 va fi înmormântat la cimitirul Pacea lângă tatăl lui... Dumnezeu să îl ierte'', a scris Carmen Cornaci.

Sute de comentarii de condoleanţe au inundat postarea artistei.

Un vecin este cel care a făcut descoperirea macabră şi a anunţat autorităţile după ce nu a reuşit să dea de soţul cunoscutei artiste la telefon.

Alarmat că acestea nu mai răspundea la telefon, a mers la casa pe care acesta o avea în Mănăstirea Doamnei. Din păcate, temerile bărbatului s-au adeverit. Soţul artistei a fost găsit fără suflare, în podul casei, cu un ştreang în jurul gâtului, conform Monitorul de Botoşani.

Bărbatul a sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă şi unul de la Poliţie. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului găsit fără suflare.

Potrivit acestora, decesul survenise în urmă cu câteva ore, astfel că manevrele de reanimare nu au fost cu succes.

×
Subiecte în articol: Botoșani Carmen Cornaci muzica
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close