Antena 3 CNN Actualitate Media Dorința secretă a lui Horia Brenciu. Ce a reușit vedeta tv

Dorința secretă a lui Horia Brenciu. Ce a reușit vedeta tv

Dorința secretă a lui Horia Brenciu. Ce a reușit vedeta tv
08 Sep 2017   •   12:51

Înainte de începerea noului sezon X Factor, care va avea premiera pe 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, unul dintre jurați a avut ocazia să își îndeplinească un vis vechi.

Horia Brenciu are motiv de mândrie după ce a reușit să își îndeplinească o dorință veche de mai mulți ani. Juratul X Factor, care în urmă cu doar câțiva ani nu era chiar cel mai bun înotător, a reușit între timp să își perfecționeze tehnica și chiar a primit și brevetul de scafandru.

Procesul a fost unul destul de anevoios, dar Horia Brenciu și-a dorit foarte mult această atestare, așa că niciun efort nu a fost prea mare. ”E un carnet, cum e cel de conducere, așa că trebuie să faci studii, ore practice, ca să îl primești. E o artă să te scufunzi”, a explicat juratul X Factor, supărat că Delia, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams nu au părut să îl ia în serios. ”Lasă, că știu eu cum se dau astea”, a glumit Delia.

Ce replică le-a dat Horia Brenciu colegilor săi, telespectatorii pot afla în prima ediție din cel de-al șaptelea sezon X Factor, de pe 10 septembrie, la Antena 1, imediat dupa Observator, de la 20.00.

O ţară întreagă va căuta în această toamnă factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor”, în cel mai nou sezon al super show-ului de la Antena 1.

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua  X. Ziua X reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, susţinute de cele mai mari nume din industria muzicală. Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.

O zi maraton, cu #100demomentedespectacol, ziua X aduce Antena Live Show în mijlocul oamenilor, începând cu ora 17.00, pentru „Mai mult decât un concert”.

 

×
Subiecte în articol: Horia Brenciu X Factor scafandru
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close