Antena 3 CNN Actualitate Media Echipa "În Premieră", la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Carmen Avram: Este o mândrie mare

Echipa "În Premieră", la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Carmen Avram: Este o mândrie mare

Echipa "În Premieră", la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Carmen Avram: Este o mândrie mare
12 Iun 2014   •   11:57

Participare onorabilă a Antenei 3 la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Reportajul "România Otravită" al emisiunii "În Premieră" a fost nominalizat la două secţiuni importante: documentar de televiziune şi premiul Special al Prinţului Ranier. Colegii noştri au trăit emoţii mari în compania selectă a participanţilor de la reţele renumite de televiziune din întreaga lume. Chiar dacă nu au câştigat premiul, nominalizarea documentarului difuzat de Antena 3 este o mare onoare şi un semn al recunoaşterii internaţionale pentru jurnalismul de calitate.

Jurnaliştii de la "În Premieră" sunt mândri că s-au aflat printre participanţii la o gală râvnită de mulţi. În compania selectă a marilor actori, regizori, scenarişti şi jurnalişti din întreaga lume, colegii noştri s-au simţit parte a elitei internaţionale.

"Te afli într-un mediu extrem de elegant şi impresionant, te afli la Monte Carlo, la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri din lume si nu mai ştii cum să gestionezi bătăile inimii şi toate emoţiile pe care le ai, aşteptand să vezi nominalizările şi rezultatul", a declarat Carmen Avram.

"A fost trist că nu am câştigat, pe de o parte, dar este o mândrie mare după ce am văzut ce se întampla aici, după ce am vazut toţi oamenii care au fost prezenţi, care au fost nominalizaţi", a mai spus realizatoarea emisiunii "În Premiera".

Secţiunea "Cel mai bun documentar de televiziune" a fost câştigată de un material al reţelei Al Jazeera. Premiul special oferit de însuşi Prinţul Albert de Monaco a fost acordat unei televiziuni din Franţa, pentru un documentar despre armele chimice depozitate în mări şi oceane.

Documentarul "România Otrăvită" a fost premiat şi la Festivalul de televiziune şi film de la New York Festivals World's Best TV&Films cu medalia de argint.


×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close