Antena 3 CNN Actualitate Media Ediţia specială Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea cu membrii Casei Regale, lider de audienţă

Ediţia specială Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea cu membrii Casei Regale, lider de audienţă

Ediţia specială Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea cu membrii Casei Regale, lider de audienţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Sep 2011   •   13:31

Mihai Gâdea a fost invitatul Casei Regale a Romaniei luni seara, realizand la Castelul Peles o editie speciala a emisiunii „Sinteza Zilei”. Din reşedinţa de vară a monarhilor României, Mihai Gâdea a discutat cu membrii casei regale despre problemele societăţii şi despre ce ar putea face monarhia pentru a ameliora situatia României.

Referitor la decizia de luni a PDL de a vota împotriva participării regelui în Parlament la o şedinţă solemnă cu ocazia împlinirii vârstei de 90 e ani, Principesa Margareta a declarat ca "E foarte, foarte păcat. S-a ratat o ocazie istorică crucială pentru viitorul ţării". De asemenea, Principele Radu a subliniat ca „În ţara noastră există o confuzie gravă şi permanentă între bunul plac şi etica instituţională. Există posibilitatea ca o persoană să-şi folosească instituţia şi poziţia pe care o are pentru ca să răspundă propiilor lui interese. (...) Trebuie să faci diferenţa între sentiment şi serviciul public pe care îl ai”.

Publicul preocupat de actualitate a urmarit cu interes aceasta editie speciala, Antena 3 fiind liderul posturilor de stiri in intervalul orar 21:45-23:19 cu o medie de 8% cota de piata, in timp ce concurentul sau direct a obtinut 6.9% share, conform datelor furnizate de GFK Romania pentru publicul urban 18+. De altfel, Antena 3 s-a clasat pe locul 2 in topul tuturor televiziunilor in acest interval orar, dupa Pro TV, in timp ce Realitatea Tv a ocupat locul 4.



Si emisiunea „In gura presei” a fost foarte urmarita, fiind devansata doar de Antena 1 in intervalul orar 23:21-23:56. Cu o cota de piata de 8.3%, show-ul lui Mircea Badea a depasit programele postului concurent, Realitatea TV, care a înregistrat o cotă de piață de 7.3% (urban 18+).



De altfel, toate productiile din prime time-ul Antenei 3 au performat, postul fiind  lider de stiri in intervalul orar 19-24 cu o medie de  7% share, in timp ce Realitatea TV a înregistrat 5.8%.




×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close