Antena 3 CNN Actualitate Media Ela Crăciun a descoperit secretul pielii perfecte: alimentaţia!

Ela Crăciun a descoperit secretul pielii perfecte: alimentaţia!

Ela Crăciun a descoperit secretul pielii perfecte: alimentaţia!
22 Aug 2013   •   17:54

Nu de puţine ori m-am întrebat dacă frumuseţea este nativă sau o primim în funcţie de ceea ce facem, gândim sau… mâncăm, scrie Ela Crăciun pe blogul personal.

Daca primele două sunt categorii relative, hrana reprezintă un univers mult mai palpabil, despre care vă voi şi povesti astăzi pentru că DA, frumuseţea depinde de ceea ce mâncăm. Am înţeles acest aspect cu ajutorul consilierului în nutriţie şi wellness, Florentina Gionea.

Prima întrebare care ne trece tuturor prin minte este: cum se face că unii oameni, care, deşi au o vârstă mai înaintată, au o piele tânără, iar alţii care au o vârstă tânără, au pielea îmbătrânită? Iar răspunsul a venit cât se poate de logic și de natural: depinde de stilul de viaţă pe care l-a ales fiecare. “Cel care se hrăneşte sănătos are o piele sănătoasă, cel care merge pe principiul îmi permit să mănânc orice, are o problemă. Este bine să ne ascultăm corpul, dar şi să facem câteva investigaţii cu privire la gradul de absorbţie a macro şi micronutrienţilor, însă aceasta este o altă problemă pe care o putem dezvolta cu altă ocazie”, ne-a spus Florentina Gionea.

Citeşte articolul integral precum şi alte sfaturi pe elacraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close