Antena 3 CNN Actualitate Media Emisiunea ?Vorbe Grele? cu Victor Ciutacu va fi difuzată la Antena 3

Emisiunea ?Vorbe Grele? cu Victor Ciutacu va fi difuzată la Antena 3

Emisiunea ?Vorbe Grele? cu Victor Ciutacu va fi difuzată la Antena 3
31 Aug 2010   •   16:13

Începând din aceasta toamnă, în fiecare vineri de la ora 23:05, Victor Ciutacu va realiza emisiunea ?Vorbe Grele" la Antena 3.

?Mă bucur că mă alatur, de data asta şi cu acte, echipei unde cred că mi-am căştigat locul. Proiectul jurnalistic şi uman "Vorbe grele" este ? şi nu spun cuvinte mari - partea cea mai luminoasă a evoluţiei mele profesionale, iar faptul că emisiunea se mută pe Antena 3 este unul dintre puţinele mele motive de fericire de care am avut parte în ultima perioadă. E normal să vrei să evoluezi, e firesc să vrei să arăţi ce poţi în cel mai performant mediu posibil. Îmi place fotbalul şi, făcând o analogie, cred că am promovat din Europa League în Champions League. Antena 2, demers jurnalistic la a cărui construcţie am participat încă din stadiul de proiect scris pe hârtie, mi-a oferit, trei sezoane şi jumătate şi în timpul a peste 500 de ediţii, posibilitatea de a evolua şi liniştea necesară impunerii unui brand pe piaţa media. Lucruri pentru care vreau să fac o reverenţă publică?, a declarat Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii.

?Vorbe Grele? nu are structura unui talk-show obişnuit, emisiunea nu se desfăşoară pe tiparul întrebări-răspunsuri, şi asta deoarece Victor Ciutacu este un jurnalist dezinvolt, direct, care îşi expune propriile opinii, le argumentează şi participă activ la dezbatere, nemenajându-şi invitaţii.

Emisiunea va aborda subiecte variate şi va avea invitaţi din toate zonele de interes pentru societatea romanească, într-o discuţie liberă, din care telespectatorii ăşi vor trage singuri concluziile.

Antena 3 este televiziunea de ştiri membră a INTACT Media Group.

 

×
Subiecte în articol: Vorbe Grele victor ciutacu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close