Europarlamentarul Cristian Preda, declaraţii nedemocratice cu privire la Antena 3

de A.M.P    |    27 Mar 2014   •   15:55
Europarlamentarul Cristian Preda, declaraţii nedemocratice cu privire la Antena 3 Foto: Agerpres

Europarlamentarul Cristian Preda a afirmat la o emisiune TV că el ar închide postul de televiziune Antena 3. Fostul consilier prezidenţial este primul pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare a partidului lui Traian Băsescu, Mişcarea Populară.

"Eu l-aş închide", a spus Cristian Preda la RTV, referindu-se la postul de televiziune Antena 3.

Antena 3 te invită să îi scrii europarlamentarului, pe adresa [email protected], ce crezi despre declaraţia sa.

"Aceste afirmaţii nu sunt întâmplătoare. (...) Ele răzbat dintr-o ideologie totalitară şi nedemocratică", a declarat jurnalistul Radu Tudor, într-o intervenţie telefonică la "Esenţial".

Cristian Preda deschide lista cu candidaţii la alegerile europarlamentare a partidului lui Băsescu. Realizatorul Punctul de întâlnire a reamintit că, în PMP, se află şi Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidenţial, care a pus gratii pe emisia Antenei 3.


Bogdan Chirieac: Preda ar trebui scos de pe lista de europarlamentari

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că, după o astfel de declaraţie, Cristian Preda ar trebui scos de pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare.
 
"În mod normal, după o asemenea declaraţie făcută la adresa partenerului din România al CNN, partidul ar fi trebuit să-l scoată de pe lista de europarlamentari. Te duci în forumul democraţiei europene şi singurul tău argument este că vrei să închizi organe de presă...", a comentat Chirieac, joi, la Antena 3.
 
De asemenea, jurnalistul Bogdan Chirieac a spus că declaraţia lui Preda, potrivit căreia el ar închide Antena 3, este o manifestare tipic nedemocratică.  
 
"Este o mostră de comportament profund nedemocratic din partea unei persoane care e europarlamentar şi vrea să candideze pe o listă pentru un nou mandat", a adăugat Chirieac.
 
Postul de televiziune Antena 3 este afiliat CNN International.

Parteneri
x close