Antena 3 CNN Actualitate Media EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1. Unde poți vedea EUROVISION LIVE VIDEO ONLINE

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1. Unde poți vedea EUROVISION LIVE VIDEO ONLINE

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1. Unde poți vedea EUROVISION LIVE VIDEO ONLINE
11 Mai 2017   •   21:58

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Grafica show-ului României la Eurovision sugerează "explozii de bucurie, de bună dispoziţie, de armonie" şi rimează cu piesa "Yodel It!", a declarat şefa delegaţiei române, Iuliana Marciuc. EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1.Ea a spus că show-ul este rezultatul unei colaborări între regizorul Selecţiei Naţionale, Aurel Badea, compozitorul Mihai Alexandru şi designerul de grafică Adrian Posteucă. EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Prezență scenică cu două tunuri

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 "S-a ajuns la această idee a prezenţei pe scenă a celor două tunuri. A fost practic ideea lui Mihai (Alexandru, compozitorul piesei 'Yodel It!' - n.r.) datorită faptului că în compoziţia piesei el a gândit nişte momente de explozie şi le-a vrut a fi ilustrate aşa", a detaliat şefa delegaţiei României.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Ea a mai spus că momentele de explozie au fost sugerate prin grafica realizată pentru scena de la Kiev. "Sugerează exploziile din tun care sunt explozii de bucurie, de bună dispoziţie, de armonie, de dragoste şi rimează foarte mult cu piesa", a adăugat Iuliana Marciuc.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Marciuc a explicat că au existat mai multe idei legate de respectivele tunuri - să scoată flori, confetti, porumbei.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 "Niciuna dintre aceste soluţii nu a fost acceptată de producătorii Eurovision. Porumbeii - pentru că nu se acceptă animale vii pe scenă, iar confetti şi petale de flori - pentru că nu este timp să se facă curăţenie pe scenă", a arătat şefa delegaţiei României.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Variantă cu artificii

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 De asemenea, a fost discutată şi varianta unor efecte pirotehnice.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 "Noi ne-am dorit ca momentul de pirotehnie, dacă exista, să fie din tun (...) într-un anumit muzical şi nu s-a găsit nicio soluţie care să fie mai bună decât video-urile din grafică", a afirmat ea.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 La rândul său, Mihai Alexandru a vorbit despre ideea tunurilor incluse în scenografia show-ului României.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1"Ne-am gândit să îi şocăm, să fie ceva şocant şi să fie ceva real, pentru că sunt foarte justificate. În piesă există tunuri. Acolo unde sunt explozii chiar sunt tunuri, am făcut 'sample' de la nişte tunuri şi le-am introdus în piesă. Şi atunci - această bătălie a lor de dragoste să fie şi vizuală, chiar dacă noi, din tunurile alea tragem cu dragoste", a declarat, pentru AGERPRES, compozitorul.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 S-au temut de organizatori

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 El a afirmat că reprezentanţi ai delegaţiei României au avut îndoieli cu privire la deschiderea organizatorilor la propunerea României.

"Ne gândeam că în primul rând (...) nu o să fie de acord suedezii cu aceste tunuri şi n-am avut nicio problemă", a afirmat Mihai Alexandru.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Ilinca Băcilă şi Alex Florea, reprezentanţii României la Eurovision 2017, cântă joi seară în cea de-a doua semifinală a competiţiei cântecului european pentru a obţine un loc în Finală. Show-ul începe la ora 22,00.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Celor doi artişti, care vor interpreta "Yodel It!", li se alătură reprezentanţi din 17 ţări. Din cei 18 pretendenţi la un loc în finală, doar 10 vor primi şansa de a cânta şi sâmbătă, în show-ul în urma căruia va fi ales câştigătorul trofeului Eurovision 2017. Artiştii sunt selectaţi, în ponderi egale, de un juriu de specialitate şi de public - care se exprimă prin televot.

×
Subiecte în articol: Eurovision 2017 Eurovision
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close