Antena 3 CNN Actualitate Media Fanii lui Michael Jackson, revoltaţi de un documentar care simulează autopsia artistului

Fanii lui Michael Jackson, revoltaţi de un documentar care simulează autopsia artistului

Fanii lui Michael Jackson, revoltaţi de un documentar care simulează autopsia artistului
Sursa foto: Foto: nhatky.in
12 Dec 2010   •   23:14

Fanii lui Michael Jackson au lansat o petiţie online pentru a opri difuzarea unui documentar produs de Discovery Channel, în care este reconstituită autopsia cântăreţului. Intitulat "Michael Jackson' Autopsy", documentarul are la bază raportul oficial întocmit de Institutul de medicină legală din Los Angeles şi diverse documente şi acte oficiale, informează femalefirst.co.uk.

În cadrul controversatului documentar, un medic legist va efectua o autopsie completă pe un cadavru artificial şi va prezenta cu lux de amănunte operaţia făcută de medici pentru a descoperi cauzele morţii "regelui muzicii pop".

Scopul documentarului este demontarea "tuturor miturilor de natură medicală care au existat în timpul vieţii lui Michael Jackson - dependenţa lui de droguri, vitiligo şi celelalte boli de care se spunea că suferea".

Fanii se declară revoltaţi şi cer directorilor postului de televiziune să anuleze difuzarea filmului. Totodată, două asociaţii americane - MJ Justice Project şi MJ Children - şi-au unit forţele şi au lansat o campanie în acest sens, considerând documentarul drept "scandalos şi indecent".

"Michael Jackson's Autopsy" urmează să fie difuzat în Marea Britanie pe 13 ianuarie.

Michael Jackson a încetat din viaţă anul trecut, pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. Acesta a suferit un stop cardiac, cauzat de o supradoză de medicamente. Moartea cântăreţului a fost calificată de autorităţile americane drept "omucidere". Fostul medic personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere la începutul acestui an.


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close