x close

Finala Roland Garros s-a jucat la Antena 3

08 Iun 2014   •   12:39
Finala Roland Garros s-a jucat la Antena 3

Meciul dintre Simona Halep și Maria Sharapova, disputat sâmbătă, la Paris, a fost urmărit de majoritatea românilor la Antena 3, conform datelor de audiență transmise de Kantar Media.
Postul de știri a fost lider incontestabil de audiență pe toate targeturile, impunându-se ca cea mai urmărită televiziune din România pe toată durata finalei de la Roland Garros.

Astfel, la nivelul publicului urban de peste 18 ani, Antena 3 a obținut o medie 12.2% rating și 33.7% cotă de piață, fiind urmată în clasament de Eurosport și Antena 1.Ierarhia rămâne neschimbată și pe targetul commercial, unde Antena 3 a înregistrat o medie de 7.7 puncte rating și 27.5% market share, dar și la nivel național, unde media cotei de piață a fost de 27.9%.

Vârful de audiență a fost înregistrat în minutul 19:15, când Antena 3 a atins 15.7% rating și 38.6% market share, 1.379.000 de telespectatori aplaudând performanța Simonei Halep.

De altfel, pe parcursul întregii transmisii de la Paris, comentată în direct de către Cristian Țopescu și fostul tenisman Dumitru Hărădău, nu mai puțin de 2.285.000 de români au urmărit cel puțin un minut Antena 3.

Antena 3 a transmis sâmbătă, în direct, în parteneriat cu Eurosport, finala grand slam-ului parizian. Pe tot parcursul zilei, Antena 3 a difuzat materiale despre Simona Halep și finala French Open, dar și cele mai frumoase mesaje de susținere trimise de telespectatorii Antena 3 pentru jucatoarea de tenis. Adrian Ursu și Cătălina Porumbel au fost gazdele unei ediții speciale dedicate finalei pariziene, iar Ivona Roșu a relatat în direct, de la Roland Garros, despre programul Simonei și atmosfera finalei.

Simona Halep, numărul 3 mondial începând de luni, a fost învinsă cu greu, în 3 seturi, de către Maria Sharapova, într-un meci strâns, în care Simona a fost încurajată de milioane de suporteri și admirată de profesioniști ai tenisului din întreaga lume. 
Felicitări, Simona!

Copyright ARMA DATA

Antena 3 este singurul post de știri din România afiliat CNN International și este parte a INTACT Media Group.

Citeşte mai multe despre:

antena3 lider de audienta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati