Antena 3 CNN Actualitate Media FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE. Cine a câștigat FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE. Cine a câștigat FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE. Cine a câștigat FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE
22 Dec 2017   •   19:30

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE. Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla‘s Dreams se arată încrezători în forțele concurenților alături de care intră, vineri seara, de la ora 20.00, pe Antena 1, în marea finală a celui de-al șaptelea sezon ”X Factor”. FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE.  Delia, cea care a fost, pentru cel de-al doilea an la rând, norocoasa care a primit în echipa sa Finalistul Publicului, pe Francesca Nicolescu, va merge în finală chiar alături de puștoaica de 14 ani.

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE. Ce a mărturisit Delia

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE.  ”Când mi-am făcut echipa, m-am uitat după curajul și dorința fetelor, dar și după puterea lor de a se adapta, deoarece cred că acestea sunt calitățile care le vor scoate în evidență și asta îmi doresc să nu uite Francesca vineri seara, în marea finală”, a mărturisit jurata ”X Factor”.

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE.  Horia Brenciu s-a apropiat foarte mult de Jeremy Ragsdale, concurentul său care a ajuns până în marea finală. Mentorul său este însă foarte încrezător în calitățile acestuia. ”Jeremy este leul care stă liniștit până când vede că alt leu se apropie de regatul lui. Să vezi atunci mișcări furibunde în timpul actului artistic… Mi-aș dori să se bucure de fiecare clipă pe care o petrece alături de echipa X Factor și să nu aibă nicio rezervă în interpretarea piesei”, a povestit Horia Brenciu.

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE. Pe cine pariază Ștefan Bănică Jr.

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE.  Ștefan Bănică pariază în marea finală de vineri pe timbrul, pe sensibilitatea, carisma și forța lui Pierluca Salvatore, despre care spune că are ”cărbuni în voce”. ”Mi-aș dori ca acesta să rețină că sunt aici pentru a-l ajuta să se descopere, să-și aleagă un drum, dacă vrea să facă o carieră și să învățăm împreună pașii, diferiți la fiecare ediție, care să ne conducă spre câștigarea concursului și, mai ales, spre încrederea în forțele lui după terminarea X Factor, indiferent de rezultat”, a declarat Ștefan Bănică.

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE.  Carla’s Dreams, care a reușit să ajungă în finală alături de grupul Ad Libitum, e de părere că aceștia se vor evidenția în finala de vineri, de la ora 20.00, asemeni unui ”automobil superb cu un design extrem de satisfăcător”. ”Cu alte cuvinte, nici mecanicul, nici designerul, nici bucătarul nu o să vă dea niciodată cheia la atelier, studio sau bucătărie. Mi-aș dori ca ei să își lărgească orizontul, să-și îmbogățească experiența și să își reseteze punctele de reper pentru o creștere profesională rapidă și organică”, spune Carla’s Dreams.

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE. Când are loc marea finală

FINALA X FACTOR ROMÂNIA LIVE.  În marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru jurați va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri. Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariție remarcabilă în marea finală.

 

×
Subiecte în articol: X Factor
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close