Antena 3 CNN Actualitate Media Fondatorul Facebook vrea să permită copiilor sub 13 ani să devină membri

Fondatorul Facebook vrea să permită copiilor sub 13 ani să devină membri

Fondatorul Facebook vrea să permită copiilor sub 13 ani să devină membri
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
24 Mai 2011   •   18:07

Şeful Facebook, Mark Zuckerberg a declarat că oamenii tineri au de câştigat fiind membri ai site-ului său şi că inclusiv copii sub 13 ani ar trebui să aibă acces pe Facebook, conform PressTV.

Zuckerberg a făcut declaraţia în cadrul unui summit ce vizează inovaţiile în educaţie, eveniment organizat în California. Miliardarul de 27 de ani a reiterat că susţine îmbunătăţirea sistemului de educaţie dar şi deschiderea mai largă a internetului.

“Educaţia este cu siguranţă cel mai important element care va avea impact pe termen lung în economie. Noi ne petrecem mult timp vorbind despre asta.”

Tânărul care deţine reţeaua de socializare Facebook a acordat 100 de milioane de dolari sistemului şcolar din Newark, New Jersey anul trecut.

În Statele Unite, copiii cu vârste sub 13 ani nu au voie să devină membri, lucru pe care Zuckerberg a declarat că vrea să îl schimbe: “Aceasta este o luptă pe care va trebui să o purtăm la un moment dat. Filosofia mea este că trebuie să începi foarte devreme pentru a dezvolta o educaţie bună.”


×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg Facebook membri copii educatie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close