Antena 3 CNN Actualitate Media Fosta soție a lui Elon Musk a vorbit despre relația cu el: ”M-a transformat într-o soție trofeu”

Fosta soție a lui Elon Musk a vorbit despre relația cu el: ”M-a transformat într-o soție trofeu”

Fosta soție a lui Elon Musk a vorbit despre relația pe care a avut-o cu cel mai bogat bărbat din lume, inclusiv despre faptul că acesta a tratat-o ca pe o ”angajată”.

Fosta soție a lui Elon Musk a vorbit despre relația cu el: ”M-a transformat într-o soție trofeu”
Sursa foto: Twitter/mohsinstats
de Alexandra Ionescu    |    19 Apr 2022   •   20:05

El este cel mai bogat om din lume conform listei miliardarilor Forbes și s-a bucurat de o viață plină de culoare departe de multiplele sale afaceri.

Și-a întâlnit prima soție, autoarea canadiană Justine Wilson, în timp ce urma cursurile Queen’s University din Ontario, iar cuplul s-a căsătorit în 2000.

Cei doi au divorțat în 2008 și împart custodia celor cinci fii ai lor.

Justine a vorbit despre relația lor și despre modul în care a susținut că a maltratat-o într-un articol pentru Marie Claire.

Ea a scris: „În timp ce dansam la nunta noastră, Elon mi-a spus: „Eu sunt alfa în această relație”. Am crezut că glumește, dar mai târziu am aflat că vorbea serios. Sunt soția ta, i-am spus în repetate rânduri, nu angajatul tău”.

„Dacă ai fi angajatul meu”, a spus el „te-aș concedia”.

Justine a spus că, deși ducea un stil de viață „privilegiat și suprarealist”, acest lucru nu putea ascunde ”vidul care creștea între noi”.

„Elon era obsedat de munca lui: când era acasă, mintea lui era în altă parte.

Tânjeam după conversații profunde și sincere, după intimitate și empatie. M-a transformat într-o soție trofeu.

Nu am fost suficient de orientată către detalii pentru a menține o casă perfectă sau pentru a fi o gazdă perfectă. Nu îmi mai puteam ascunde plictiseala când bărbații vorbeau și femeile zâmbeau și ascultau.

Nu eram interesat de Botox sau de machiaj sau de reducerea aspectului cicatricilor de la cezariana.”

Justine a spus că ea și Elon au încercat consiliere matrimonială, dar soțul ei „conducea două companii și era foarte stresat”.

Încercările de a salva căsătoria au eșuat în cele din urmă într-o lună, iar Elon, a susținut ea, i-a dat un ultimatum: ”Fie rezolvăm această căsătorie astăzi, fie voi divorța de tine mâine”.

„A cerut divorțul a doua zi dimineață. M-am simțit amorțită, dar ciudat de ușurată.”

Cuplul s-a separat în 2008, iar CEO-ul SpaceX s-a logodit cu actrița Talulah Riley la doar șase săptămâni după ce au fost predate actele de divorț, potrivit Express.

Elon și Talulah s-au căsătorit în 2010, au divorțat în 2012, s-au recăsătorit în 2013 și au divorțat pentru a doua oară în 2016.

Apoi s-a întâlnit cu actrița Amber Heard timp de câteva luni în 2018, înainte de a începe să se întâlnească cu muzicianul canadian Grimes.

Cuplul a avut doi copii împreună - un fiu numit X AE A-XII Musk, cu X ca prenume, și o fiică numită Exa Dark Sideræl Musk, poreclită Y.

×
Subiecte în articol: Elon Musk sotie tesla space x
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close