Antena 3 CNN Actualitate Media Fosta spioană Anna Chapman vorbeşte despre emisiunea "Secretele lumii"

Fosta spioană Anna Chapman vorbeşte despre emisiunea "Secretele lumii"

Fosta spioană Anna Chapman vorbeşte despre emisiunea "Secretele lumii"
Sursa foto: Foto: anorak.co.uk
28 Mar 2011   •   13:06

Rusoaica Ana Chapman a captat atenţia întregii lumi în ultimul an, fiind deportată din America, pentru spionaj. Un jurnalist BBC a găsit-o pe tânără înregistrând pentru emisiunea sa, "Secretele lumii”, într-un zgârie-nori din Moscova.

Emisiunea, difuzată săptămânal la postul Ren TV, abordează diverse teme de la moarte, accidente, poveşti uluitoare despre oameni care au fost la un pas de moarte şi care au supravieţuit.

"Emisiunea este pentru toată lumea, toţi suntem fascinaţi de mistere, sunt secrete, sunt întrebări fără răspuns”, a spus Ana pentru jurnalist.

Totuşi, Anna nu este la fel de deschisă la discuţie când vine vorba de secretele personale. Întrebată dacă este într-adevăr spion, tânăra a răspuns rece "nu voi nega şi nu voi confirma niciodată acest lucru.”

"Tot ce pot să spun este că vreau să ajut oameni”, a conchis Ana.

Ana Chapman a făcut parte dintr-o reţea de spionaj, deconspirată în luna iulie a anului trecut. Ea a fost eliberată în cadrul unui schimb de spioni între Rusia şi Statele Unite.

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev a decorat-o pe Anna, ca şi pe ceilalţi 9 spioni expulzaţi din Statele Unite, cu cea mai importantă distincţie acordată de statul rus.

Chapman este fiica unui fost agent KGB şi soţia britanicului Alex Chapman între 2002-2006.

 

×
Subiecte în articol: interviu BBC spionaj Rusia SUA
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close