Antena 3 CNN Actualitate Media Frunzăverde: Momentul în care m-am hotărât să plec din PDL a fost când mi-am dat seama că nu mai are nici o şansă pe scena politică

Frunzăverde: Momentul în care m-am hotărât să plec din PDL a fost când mi-am dat seama că nu mai are nici o şansă pe scena politică

Frunzăverde: Momentul în care m-am hotărât să plec din PDL a fost când mi-am dat seama că nu mai are nici o şansă pe scena politică
Sursa foto: foto: Intact Images
05 Apr 2012   •   22:50

Întrebat de Mihai Gâdea care a fost momentul în care s-a hotărât definitiv să plece din PDL, Sorin Frunzăverde a declara că ruptura a început să se producă în momentul rupturii dintre PDL şi PNL, în 2005, în momentul în care Tăriceanu a decis singur să facă alegeri anticipate. Dar momentul decisiv a fost acela în care şi-a dat seama că PDL nu mai are absolut nici o şansă pe scena politică.

În opinia proapătului liberal, partidul condus de Emil Boc  nu are nicio şansă de a se mai regăsi la putere după parlamentarele din toamnă, plătind tribut unei  guvernări arogante, pline de erori. "Momentul bileţelului găsit de doamna Udrea a fost un moment care a iritat, pe bună dreptate, dar nu decisiv în ruptura dintre PDL şi PNL.

Nu e vorba de faptul că n-am mai suportat, dar e o mare diferenţă între modul în care fac eu politică şi cum o face PDL. Politica are ca finalitate cotidianul fiecăruia. Se face pentru oameni, nu pentru statistici.

Ar fi nedemn din partea mea să mă disculp pentru ceea ce am făcut în cadrul partidului.

Abordările pe care le-am avut n-au avut niciun ecou în partid. Acest dialog al surzilor m-a determinat să renunţ. Nu am mai vrut să continui aşa. Se pare că a trebuit să plec eu pentru ca primarii să mai primească ceva bani.

Am cerut în ianuarie mărirea salariilor şi pensiilor. Guvernul mi-a răspuns: . După care, după două luni, anunţa că există bani pentru asta.

Astăzi cred că PDL-ul nu mai are nicio şansă, pentru că actul de guvernare, calitatea îndoielnică a acestuia, a compromis această posibilitate."





×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close