Antena 3 Actualitate Media Gala premiilor “Stars Awards” - Cele mai importante personalităţi ale României au fost premiate de Antena Stars

Gala premiilor “Stars Awards” - Cele mai importante personalităţi ale României au fost premiate de Antena Stars

17 Dec 2014   •   15:55
 Gala premiilor “Stars Awards” - Cele mai importante personalităţi ale României au fost premiate de Antena Stars

Antena Stars a sărbătorit un an de la lansare printr-un eveniment grandios -“Stars Awards”-  în care   personalităţi marcante  din diverse domenii de activitate au fost premiate. Amfitrionii  acestui show special  au fost Mihai Morar şi Cristian Brancu. Din spectacol nu au lipsit nici surprizele emoţionante şi nici momentele artistice.

Prima categorie care şi-a desemnat câştigătorul a fost “Star Invingător”, actorul Mircea Albulescu fiind cel căruia i s-a înmânat trofeul. Maestrul a depăşit cu bine operaţia dificilă la care a fost supus şi a declarat că se simte optimist în ceea ce priveşte viitorul.

Un alt celebru artist care a fost premiatul categoriei “Star Cuceritor”, Florin Piersic, a declarat: “Trecutul nostru e atât de bogat, de frumos, de generos. Pe scenă mă simt cel mai bine. Vă doresc atâtea bucurii câte am avut eu anul acesta şi în general. Aţi fost, sunteţi şi rămâneţi în inima mea”.

Premiul pentru “Rock-starul anului” a fost câştigat de către Ştefan Bănică jr, în timp ce trofeul categoriei “Pop star-ul anului” a fost adjudecat de Lidia Buble. Trupa Maxim a fost de asemenea  pe  gustul publicului care a desemnat-o ca fiind cea care merită să primească premiul categoriei “Debutul anului”.

Sub privirile amuzante ale celor din sală, micul Michael Jackson al României,  David Focşanschi, puştiul talentat de la “Next Star”, a urcat pe scenă pentru a-şi primi premiul categoriei  “Star  Junior”, dar şi pentru a-i reaminti lui Moş Crăciun că a fost băiat  cuminte.

Un alt copil minune, Mădălin Geabelea, cel care a impresionat o lume întreagă prin curajul de care a dat dovadă atunci când a  salvat de la moarte un băieţel de numai doi ani, a primit din partea Antenei Stars trofeul “Eroul anului”.

Un moment special  al galei l-a constituit premierea categoriei “Star Salvator”. Pe scenă a urcat CEO Antena Group, Sorin Alexandrescu, iar Alessandra Stoicescu, preşedintele fundaţiei “Mereu aproape” şi Andreea Berecleanu, gazda principalului jurnal de ştiri al Antenei 1, Observator 19, fiind desemnate câştigătoarele acestei secţiuni.

“Premiul din această seară este important pentru mine pentru că exprimă un vot popular, simpatia şi credibilitatea pe care le-am câştigat în ultimii ani. Premiul din această seară este foarte important", a declarat Andreea Berecleanu, în timp ce Sandra a completat-o: ”Nu  m-am simţit niciodată un star. Meseria noastră se împleteşte între o lacrimă de râs şi o lacrimă de plâns.  Sara este cea care merită premiul acesta. Sara până în urmă cu 6 luni nu auzea, dar în această seară ea a dansat. Sara nu este doar o micuţă care cu 8 luni în urmă, înainte de implantul cornear, nu auzea, luptă pentru implementarea controlului auditiv la naştere. Mulţumesc pentru premiu, am să i-l dau Sarei".

Ana Maria Prodan a fost desemnată “Femeia de succes a anului”, în timp ce “Bucureşti 555” a primit distincţia categoriei “Evenimentul anului”. Antena Stars le-a acordat “Premii de execelenta” lui  Ilie Năstase, Paulei  Iacob şi jurnalistulului  Florin Condurăţeanu.

De asemenea, printre premianţi s-au mai regăsit cântăreţul Daniel Iordăchioaie la categoria “Revenirea anului”, dar şi  Dan Bursuc la secţiunea “Star impresar”. Anca Serea şi Adi Sână au fost desemnaţi “Cuplului anului”.

Premiile “Trupa anului” şi “SuperStar” sunt strâns legate între ele. Dacă dedicaţia şi profesionalismul echipei Antenei Stars i-au adus acesteia titlul de “trupa anului”, fidelitatea  telespectatorilor (câştigătorii “trofeului SuperSTar”) e cea care a  validat  prin audienţe performanţele staţiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close