Antena 3 CNN Actualitate Media Găteşti din plăcere pe noul site www.goodfood.ro. Intră în concursul nostru, "Dezastru în bucătărie!"

Găteşti din plăcere pe noul site www.goodfood.ro. Intră în concursul nostru, "Dezastru în bucătărie!"

Găteşti din plăcere pe noul site www.goodfood.ro. Intră în concursul nostru, "Dezastru în bucătărie!"
19 Sep 2011   •   17:25

Acesta este mesajul echipei BBC GoodFood, în luna septembrie! Intră pe noul site goodfood.ro şi vei găsi mii de reţete testate în bucătaria GoodFood, sfaturi de la experţii GoodFood şi gadgeturile care nu trebuie să-ţi lipsescă din bucătărie.

Echipa GoodFood nu a uitat nici de ponturile pentru diete, de sfaturile pentru o nutriţie sănătoasă, ce înseamnă alimentaţia corectă, cum să-ţi adaptezi dieta pentru a echilibra mai bine proporţiile nutritive. În plus, te vor delecta reportaje din călătoriile gourmet semnate de echipa GoodFood – de la Munţii Buzăului, la Istanbul sau chiar Noua Zeelandă. Te vor inspira poveşti despre bucătari de plăcere, dar şi secretele bucătarilor profesionişt, ce i-a legat de bucătărie şi cât de importantă este mâncarea în viaţa lor.

Vei mai găsi cronici de restaurant şi poveşti despre vinuri, cele mai bune şi mai interesante cărţi de reţete, informaţii despre condimente şi care sunt ingredientele sănătoase.

“Avem un nou layout care pune în valoare mai bine conţinutul goodfood.ro, este mult mai prietenos, homepage-ul e mult mai ofertant pentru utilizatori, încurajează contribuţiile cititorilor şi integrează mai bine componenta de social media. Odată cu relansarea, ne provocăm cititorii la un concurs amuzant, "Dezastru în bucătărie". Nu de alta, dar eu, când am pornit în această călătorie a gătitului, îmi aduc aminte de cel puţin câteva întâmplări amuzante, pe care le veţi găsi pe site”, a declarat Cristina Mazilu, redactor şef BBC GoodFood.

Concursul se va derula timp de o lună pe site-ul  http://www.goodfood.ro/dezastre.html iar premiul cel mare va consta în vizita echipei GoodFood, care va găti pentru câştigător, chiar la el acasă. Mecanismul e simplu, intră pe http://www.goodfood.ro/dezastre.html şi spune povestea celui mai mare Dezastru în bucătărie. Fie că în loc de tort au ieşit sarmale, fie că, din greşeală, desigur, ai afumat bucătăria şi jumate din vecinii de bloc, povestea celui mai mare Dezastru în bucătărie va fi jurizată de către echipa GoodFood, care va merge în casa câştigătorului să gătească din plăcere. De asemenea, cel mai votat dezastru va primit  un kit de ustensile de bucătărie, ca data viitoare să nu se mai întâmple.

Şi dacă ai chef de poveşti, pe blogul GoodFood, vei găsi aventurile echipei în bucătărie, dar şi din culisele redacţiei, inclusiv Dezastrele din bucătărie.


Cristina Mazilu
– jurnalist şi bucătar de plăcere, Mazi povesteşte despre aventurile ei în bucătărie, pasiunea pentru experimentare şi obsesia ei de a cumpăra gadgeturi, dar şi de a găsi feluri de mâncare perfect preparate.



Adina Scorţescu
– jurnalist de profesie, food editorul GoodFood s-a specializat şi în deserturi, la prestigioasa Le Cordon Bleu din Paris. Adina are răspunsuri pentru toate dilemele din bucătărie, aşa că aşteaptă provocările!



Elena Ceciu
– food psychology coach, îţi explică de ce o masă colorată e mai gustoasă, de ce dietele eşuează, cum trebuie să arate farfuria perfectă, cum gândurile îţi modelează silueta şi de ce e bine să citeşti cu atenţie etichetele alimentelor.



Elena David
– medic gastroenterolog, este specialistul în nutriţie, dar şi un bucătar de plăcere pasionat de călătorii. Ea îţi va explica cum trebuie să-ţi adaptezi dieta dacă suferi de ulcer, dar şi care sunt cele mai delicioase feluri de mâncare din Kuala Lumpur.

GoodFood este singura revistă de gastronomie din România, o revistă care te face să găteşti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.


×
Subiecte în articol: concurs blog BBC
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close