Antena 3 CNN Actualitate Media Google celebrează închiderea Jocurilor Olimpice cu un nou logo

Google celebrează închiderea Jocurilor Olimpice cu un nou logo

Google celebrează închiderea Jocurilor Olimpice cu un nou logo
12 Aug 2012   •   10:31

Google celebrează închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, ce va avea loc duminică seară, printr-un logo foarte colorat, în care sunt reprezentaţi sportivi la mai multe discipline olimpice, pe un teren de sport verde.
   
Sportivii au costumaţia, unii şi obiectele specifice sporturilor pe care le practică şi par să defileze pe teren luându-şi la revedere. Literele din numele motorului de căutare Google sunt împrăştiate pe "teren", fiind purtate de unii sportivi.

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de Vară, desfăşurate la Londra din 27 iulie, va avea loc duminică seară, pe durata a trei ore, pe scenă fiind aşteptate numeroase vedete pop britanice, ca Spice Girls şi George Michael, dar şi mii de voluntari, anunţându-se un show grandios ca şi deschiderea evenimentului sportiv.
   
În România , ceremonia va fi transmisă în direct de la ora 23.00, de Televiziunea Română.
   
Gimnasta Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la sărituri la JO 2012, va purta drapelul României la ceremonie.
   
România a obţinut nouă medalii la JO de la Londra: aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri), argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol), şi bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).
   
Evenimentul va marca şi predarea ştafetei către următorul oraş organizator al Jocurilor Olimpice de Vară, din 2016, Rio de Janeiro.

Urmăreşte integral Jocurile Olimpice pe Antena 3.

Află toate rezultatele şi poveştile de la Jocurile Olimpice pe Jo2012.Antena3.ro.

×
Parteneri
Documentul exclusiv care arată noua formulă de calcul a pensiilor
x close