Antena 3 CNN Actualitate Media I’m a star, o nouă rubrică la Observatorul matinal, susţinută de cei mai buni studenţi IMA

I’m a star, o nouă rubrică la Observatorul matinal, susţinută de cei mai buni studenţi IMA

I’m a star, o nouă rubrică la Observatorul matinal, susţinută de cei mai buni studenţi IMA
23 Iul 2015   •   12:35

“I’m a star” (IMA STAR) este cea mai nouă rubrică din Observatorul matinal, care va putea fi urmărită începând de luni dimineaţă şi va fi susţinută exclusiv de absolvenţi ai Intact Media Academy. Fie că este vorba de ştiri mondene, de horoscopul matinal sau de reportaje, “I’m a Star” este rezervat celor mai talentaţi foşti şi actuali studenţi IMA.

Foarte curând vor începe înscrierile la Intact Media Academy şi este important să se ştie de la bun început că Antenele au porţile deschise jurnaliştilor tineri, dedicaţi, care pot ţine pasul cu cea mai puternică şi experimentată echipa de ştiri, cea a Antenei 1 şi Antenei 3. I’m a Star este o dovadă în acest sens, cei mai buni studenţi şi absolvenţi vor avea spaţiu de emisie la Observatorul matinal, care este lider de audienţă zilnic. Nu spun că-I uşor, dar mulţi absolvenţi IMA au demonstrat că iubesc această meserie şi sunt acum colegii mei, angajaţi ai Antenelor”, spune Alessandra Stoicescu, director general Intact Media Academy.

Unul dintre reporterii prezentatori care va putea fi văzut de luni la Observatorul matinal este Sabrina Preda. Sabrina face parte din cea mai recentă generaţie de studenţi Intact Media Academy.

Cursurile sunt cele de prezentator, editor imagine, reporter, cameraman şi sunt susţinute de oameni de media valoroşi cu o experienţă remarcabilă în domeniu, care împărtăşesc studenţilor din activitatea lor. Jurnalismul se învaţă la IMA, de la cei mai buni. Înscrierile se pot face la această adresa http://www.intactmediaacademy.ro/înscrieri/formularul-de-înscriere/”, a mai adăugat Alessandra Stoicescu.

×
Subiecte în articol: Observator
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close