Antena 3 CNN Actualitate Media Iliescu: Disperarea aceasta a populaţiei e rezultatul măsurilor brutale anticriză

Iliescu: Disperarea aceasta a populaţiei e rezultatul măsurilor brutale anticriză

Iliescu: Disperarea aceasta a populaţiei e rezultatul măsurilor brutale anticriză
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Iun 2011   •   22:01

Măsurile anticriză pe care le-a luat actuala guvernare au dus la această stare de disperare în rândul populaţiei, a spus fostul preşedintele Ion Iliescu, miercuri, la Antena 3, făcând referire la gestul bărbatului de aproape 60 de ani care şi-a dat foc în faţa Palatului Parlamentului.

"În general vorbind, toate aceste stări de disperare din rândul populaţiei sunt rezultatul acestor măsuri brutale care au afectat nivelul de viaţă al oamenilor - retezarea salariilor, eliminarea tuturor felurilor de sporuri, tratarea total neadecvată a pensionarilor, cu ură, cu desconsiderare, oameni care stau la mâna statului", a comentat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, miercuri seara, la emisiunea "Ştirea zilei", de la Antena 3.

În opinia fostului preşedinte, atitudinea actualei puteri este total contrară spiritului pe care România a încercat să-l aibă după revoluţia română, când treceam de la dictatură la democraţie.

"La noi, este o atitudine de aroganţă şi dispreţuitoare faţă de cetăţean, lucru care vine în contradicţie cu spiritul revoluţiei române", a punctat Iliescu.

Potrivit acestuia, în structura Administraţiei prezidenţiale există un serviciu special pentru audienţe, însă nimeni de acolo nu a intervenit miercuri în cazul bărbatului care şi-a dat foc în faţa Parlamentului.

 


×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close