Imagini nemaivăzute cu Regele Mihai şi Regina Ana, în vizită în România, în 1997

de M.Z.    |    25 Oct 2011   •   22:19
Imagini nemaivăzute cu Regele Mihai şi Regina Ana, în vizită în România, în 1997 Foto: Videonews

Imagini speciale, cadre nemaivăzute până acum, care-i înfăţişează pe Regele Mihai I şi pe Regina Ana, în vizita pe care familia regală a făcut-o în România în 1997, au fost difuzate marţi seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Cameramanul Ticu Alexe este cel care a filmat şi a surprins atmosfera acelor vremuri şi entuziasmul cu care era primit în ţară cuplul regal.

Vedeţi, mai jos, imaginile din anul 1997.

 
Get Adobe Flash player
Regele Mihai a împlinit, marţi, vârsta de 90 de ani. Cu acest prilej, Regele Mihai a susţinut un discurs în Parlament, într-o şedinţă solemnă.

La şedinţa Camerelor reunite au asistat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, fostul premier Petre Roman, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

De la eveniment au lipsit preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close