Antena 3 CNN Actualitate Media În Premieră: Bani îngropaţi în pârtii, micuţii eroi ai României şi românul căutat de Gucci şi Vuitton

În Premieră: Bani îngropaţi în pârtii, micuţii eroi ai României şi românul căutat de Gucci şi Vuitton

În Premieră: Bani îngropaţi în pârtii, micuţii eroi ai României şi românul căutat de Gucci şi Vuitton
27 Mar 2011   •   13:39

România construieste pârtii care pornesc de nicăieri şi ajung tot acolo. Liderii noştri se mândresc că vom schia la nivel occidental, însă lucrurile decurg în stil românesc. Ce aţi alege: pârtiile din Austria sau cele românesti, cu smocuri de iarbă şi clădiri construite în mijlocul lor?

 
 

Copii cu pielea sensibilă ca aripa unui fluture sau cu sindroame care apar o dată la mii de naşteri. Ce au în comun? Se luptă toţi cu indiferenţa unui stat care, ignorându-i, i-a condamnat la o viaţă de suferinţă. În premieră prezintă povestea unor micuţi eroi care sfidează boala şi îşi încurajează părinţii să fie tari pentru ei:
 
 
Lumea modei este la picioarele sale. Pentru Gucci sau Louis Vuitton reprezintă prima alegere. Aceasta este povestea lui Dan Lecca, fotograful român preferat al scenei fashion internaţionale, care a trebuit să-şi părăsească ţara pentru a cuceri întreaga lume.

×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close