Antena 3 CNN Actualitate Media În premieră: Cascadorii României cuceresc Hollywoodul. Odată ce-ţi intră în sânge, nu mai poţi renunţa

În premieră: Cascadorii României cuceresc Hollywoodul. Odată ce-ţi intră în sânge, nu mai poţi renunţa

În premieră: Cascadorii României cuceresc Hollywoodul. Odată ce-ţi intră în sânge, nu mai poţi renunţa
Sursa foto: Foto: videoenws.ro
05 Dec 2011   •   12:36

„În premieră”, emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică", prezintă duminică, de la ora 21.00, la Antena 3, trei materiale inedite.

Ei sunt oamenii care sar în foc pentru alţii, la propriu. Şi o fac mai puţin pentru bani şi mai mult dintr-o mare pasiune. Ediţia de duminică seară a emisiunii "În premieră" îţi face cunoştinţă cu doi dintre marii cascadori ai României: Sasha şi Vali Vasilescu.

Ei sunt vedetele din spatele starurilor internaţionale, precum Steven Segal, Mila Jokovic, Kiefer Sutherland şi Orlando Bloom, şi aproape că-şi dau viaţa pentru ele. După filmarea unei producţii, ei se aleg cu vânătăi, zgârieturi urâte pe faţă sau chiar cu gâtul rupt, dar sunt atât de buni, încât Hollywood-ul îi tot cheamă la el şi niciun pericol nu-i poate întoarce din drum.

Cascadorii României sunt printre cei mai buni din lume şi, în pofida faptului că la noi nu mai există o şcoală de specialitate, Sasha şi Vali Vasilescu au deja o serioasă reputaţie internaţională.

„Odată ce-ţi intră în sânge, nu mai poţi renunţa la ea (nr.: cascadoria)”, spune unul dintre ei.

 



Vezi aici înregistrarea emisiunii "În premieră" cu Carmen Avram.

×
Subiecte în articol: In premiera reportaj Hollywood carmen avram
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close