Antena 3 CNN Actualitate Media „În premieră cu Carmen Avram” – best of

„În premieră cu Carmen Avram” – best of

„În premieră cu Carmen Avram” – best of
07 Iul 2013   •   16:26
Iată ce materiale au pregătit pentru duminică, ora 21.00, cei de la „În premieră”:

Inimă de român
La două decenii de când au fost înfiaţi de străini, mulţi dintre orfanii României au trecut peste traumele provocate de abandon şi de condiţiile crunte de cămin şi au început să-şi caute rădăcinile. Unii din curiozitate, alţii pur şi simplu, de dor. Şi, de peste mări şi ţări, legăturile dintre copiii părăsiţi şi părinţii care i-au abandonat se refac uneori cu emoţie enormă şi fără resentimente. O poveste ca o lecţie de viaţă, „În premieră cu Carmen Avram”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Un regat pentru un rege
Închise ani în şir, în cuşti de beton, întunecoase şi meschine, şase feline de la grădina zoologică din Oneşti au primit şansa unei vieţi mai bune, departe de România. Cei patru adulţi şi doi puiuţi au fost duşi în rezervaţia înfiinţată de o româncă, în Africa de Sud, unde primesc acum îngrijire, hrană corespunzătoare şi respectul de care aici nu s-au bucurat niciodată. Reporterii „În premieră” au însoţit preţiosul transport până la capătul lumii şi vă arată de unde au plecat aceste animale şi unde au ajuns.

God bless Oaşa
A fost american, catolic şi angajat la una dintre cele mai mari bănci din lume. Acum e român, ortodox şi călugăr la Oaşa. A ajuns la mănăstirea din Ardeal după câteva semne divine şi astăzi, părintele Sava, zis şi americanul, ne spune povestea lui.

×
Subiecte în articol: In premiera carmen avram
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close