Antena 3 CNN Actualitate Media "În premieră", EDIŢIE BEST OF: "Căzuţi în cursă" şi "Iertând greşiţilor noştri”

"În premieră", EDIŢIE BEST OF: "Căzuţi în cursă" şi "Iertând greşiţilor noştri”

"În premieră", EDIŢIE BEST OF: "Căzuţi în cursă" şi "Iertând greşiţilor noştri”
Sursa foto: Foto:inpremiera.antena3.ro
30 Iun 2013   •   21:56

Echipa "În premieră cu Carmen Avram" a pregătit telespectatorilor o ediţie BEST OF, la finalul sezonului cu numărul cinci.

"Căzuţi în cursă" şi "Iertând greşiţilor noştri” sunt primele două materiale prezentate în ediţia BEST OF "În premieră", sezonul 5.

Căzuţi în cursă

În timpul Revoluţiei, în România, s-a produs o tragedie aviatică, despre care nu vrea să vorbească nimeni, iar rudele supravieţuitorilor au fost ameninţate cu atâta violenţă în anii de după accident, încât şi astăzi se tem să vorbească. Rezultatul anchetei a fost plin de neadevăruri, iar dosarul, evident, a fost făcut pierdut.

S-a întâmplat pe 28 decembrie 1989, când un avion Tarom a decolat de pe Aeroportul Otopeni, deşi era interdicţie aeriană. Iar la bord erau, nu se ştie de ce, şase membri ai echipajului, deşi nu duceau decât un singur pasager. Acest pasager a fost ales, potrivit martorilor, dintr-o mulţime de călători care vroiau să părăsească România, un jurnalist britanic, care ducea cu el imagini preluate de toţi colegii lui, în locuri cheie din Bucureştiul sub asediu.


×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close