În premieră : povestea micilor actori ai României, delta din Bucureşti şi amintiri din copilăria comunistă, duminică, ora 21.00

de Antena3.ro    |    27 Mai 2012   •   11:21
În premieră : povestea micilor actori ai României, delta din Bucureşti şi amintiri din copilăria comunistă, duminică, ora 21.00

Sofia Nicolaescu e considerată noua stea a cinematografiei româneşti. Prestaţia ei din filmul „Toată lumea din familia noastră” a fost aclamată de critici... normal, având în vedere că a făcut câteva sacrificii ca să joace perfect.

De mică a cunoscut faima internaţională şi Catinca Untaru. Până să o găsească pe româncă, regizorul filmului „The Fall” şi-a căutat actriţa principală timp de 14 ani, pe patru continente. Cine sunt micii actori mari ai României, aflaţi „În premieră”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

În mijlocul Bucureştiului, un paradis de apă, pământ şi specii rare îi uimeşte pe cercetători. A apărut de nicăieri şi e o raritate în lume, dar, ca orice poveste românească, delta din Bucureşti riscă să se piardă în stufărişul legislativ şi interesele financiare de milioane de euro. Cum ne batem joc de tot ce avem frumos, aflaţi în cel de-al doilea material „În premieră”.

„Când eram eu mică, pe stradă, aproape toţi copiii aveau Pegas. Eu nu aveam”, spune Carmen Avram. „Nu te supara frate! era un joc nemaipomenit, minunat, creativ, distractiv, numai că pentru mine avea un mare defect: că-l jucam cu fratele meu”, povesteşte Alex Nedea, reporter În Premieră. „Eu eram unicată în cartier, eram fata care avea acasă păpuşa Nadia”, îşi aminteşte Carmen Moise, reporter În Premieră. În cel de-al treilea material, echipa emisiunii vă prezintă amintiri din copilăria comunistă, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Parteneri
x close