Antena 3 CNN Actualitate Media Înregistrarea în care Vîntu l-ar ameninţa pe Ghiţă: "Ca tine am îngropat un gabor de după colţul unui bloc"

Înregistrarea în care Vîntu l-ar ameninţa pe Ghiţă: "Ca tine am îngropat un gabor de după colţul unui bloc"

Înregistrarea în care Vîntu l-ar ameninţa pe Ghiţă: "Ca tine am îngropat un gabor de după colţul unui bloc"
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Apr 2011   •   23:07

Înregistrarea audio în care Sorin Ovidiu Vîntu ar părea că îl ameninţă pe Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a fost prezentată în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Sorin Ovidiu Vîntu ii spune lui Sebastian Ghiţă "Ca tine am ingropat un gabor de dupa coltul unui bloc".

În înregistare, Vîntu îi mai spune  managerului RTV: "Prietenul tău Măgureanu îţi poate confirma că mi-a dat ok-ul sa împuşc rackeţii ... Şi am împuşcat sute, nu zeci. Şi când spun împuşcaţi, mă refer la propriu".

Într-o intervenţie la Antena 3, fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu a dezminţit afirmaţiile omului de afaceri. "Pe Vîntu abia dacă l-am întâlnit de câteva ori, iar de Ghiţă am aflat din ziar. Scuzaţi-mă, dar nu-i cunosc!" a afirmat Virgil Măgureanu. De asemenea, Măgureanu a ţinut să precizeze că a fost amuzat de situaţia creată.

 


Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut, marţi seară, pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă. Vîntu a fost scos din sediul Parchetului instanţei supreme şi dus cu o dubă în arestul Direcţiei Cercetări Penale, urmând ca joi să fie judecată propunerea procurorilor de arestare preventivă, de către Judecătoria sectorului 1.
   
Omul de afaceri nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu reţinerea sa în acest caz.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close