Antena 3 CNN Actualitate Media INSULA IUBIRII, sezon 5. Fericirea cuplurilor spulberată încă din prima seară. Alarma sună de trei ori

INSULA IUBIRII, sezon 5. Fericirea cuplurilor spulberată încă din prima seară. Alarma sună de trei ori

INSULA IUBIRII, sezon 5. Fericirea cuplurilor spulberată încă din prima seară. Alarma sună de trei ori
16 Apr 2019   •   11:11

INSULA IUBIRII, sezon 5. Trei alarme spulberă fericirea în prima seară pe Insula Iubirii, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1!

INSULA IUBIRII, sezon 5. La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

INSULA IUBIRII, sezon 5. Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! La doar câteva ore de la sosirea în Thailanda, camerele surprind imagini incredibile, care ajung sub forma a trei alarme ce răsună în prima seară a concurenților pe Insula Iubirii și spulberă orice zâmbete sau urmă de fericire.

INSULA IUBIRII, sezon 5. Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close