Antena 3 CNN Actualitate Media Intact Media Academy, în curând pe TV. Cursanţii IMA vor produce o emisiune pentru Antena 2

Intact Media Academy, în curând pe TV. Cursanţii IMA vor produce o emisiune pentru Antena 2

Intact Media Academy, în curând pe TV. Cursanţii IMA vor produce o emisiune pentru Antena 2
10 Oct 2012   •   17:15

In cadrul Zilei Portilor Deschise Intact Media Academy din 10 octombrie, pretendentii la o viitoare cariera in lumea televiziunii, au aflat ca incepand cu 3 noiembrie se vor putea vedea live, timp de 15 minute in fiecare week-end pe Antena 2 in cadrul unei noi emisiuni- IMA News. Emisiunea va fi realizata de cursanti, de la productie la prezentare.

Sandra Stoicescu, Mihaela Calin, Victor Ciutacu, Niels Schnecker si intreaga echipa IMA i-au introdus pe cei prezenti in culisele televiziunii si in lumea cursurilor Intact Media Academy- 3 luni intense, pline cu informatie si cu multa munca.

Fiecare din profesorii IMA a avut sfaturi pretioase de oferit celor din sala din propria experienta, insa cu totii au tinut sa puncteze ca in televiziune este vorba despre pasiune, efort sustinut, documentare si o echipa solida.

Sandra Stoicescu a mentionat ca IMA e doar un punct de pornire si doar prin munca pot ajunge sa fie adevarati profesionisti in televiziune. In doar 1 an si jumatate de la lansarea proiectului peste 40 de absolventi s-au angajat in trustul Intact sau in alte companii media.

Victor Ciutacu a marturisit ca in cadrul cursului lui (integral practic) vor afla ce trebuie sau ce nu trebuie sa faca in cadrul unui interviu. De asemenea, Victor a dezvaluit ca viitoarea producatoare a emisiunii Vorbe Grele este un cursant IMA- ‘pentru ca aceasta si-a dorit si a muncit sa ajunga acolo’.

Carismaticul Niels Schnecker, alaturi de celebrul ‘Cracanel’, i-a linistit pe cei prezenti spunandu-le ca nu doreste sa ii transforme in economisti ci doar sa ii ajute sa inteleaga economia astfel incat indiferent de ceea ce vor face mai departe in televiziune sa fie capabili sa puna intrebari pertinente si sa inteleaga ceea ce le comunica celor de acasa. Prin prisma noii emisiuni, IMA News, Niels le-a marturisit ca vor avea sansa sa simta si presiunea audientei, pentru ca aceasta este fundamentala si i-a incurajat spunandu-le ca la IMA inveti cum sa spargi ratingurile si afli secretele care te pot transforma in viitorul Dan Negru-campionul neegalat al audientelor in tara noastra.

Mihai Gadea a transmis un mesaj video care a starnit ropote de aplauze printre cei prezenti in sala. “In viata trebuie sa gasesti acel lucru pe care il faci cu pasiune . Apoi sa reusesti sa castigi si bani din pasiunea ta. Eu as putea fi unul dintre oamenii care va pot plati insa doar daca sunteti cei mai buni. Si IMA e punctul de pornire pentru a deveni cei mai buni” .

Intrebari, curiozitati, nedumeriri- toate au fost clarificate de catre echipa IMA. Prezentarea scolii a continuat cu o vizita in studio, unde cei mai curajosi au exersat prezentarea unui jurnal de stiri alaturi de Mihaela Calin si Sandra Stoicescu. Au aflat astfel ce a fost bine, ce ar trebui imbunatatit si mai mult, s-au bucurat de expertiza unor profesionisti media desavarsiti.

Ziua Portilor Deschise a fost o oportunitate pentru multi dintre cei prezenti sa intre pentru prima oara intr-un studio de televiziune si sa afle cateva dintre particularitatile acestei lumi spectaculoase.

Perioada de inscrieri continua pana pe 19 octombrie, pentru toate specializarile (prezentator, reporter, cameraman, foto-reporter si editor imagine). Mai multe detalii puteti gasi pe www.intactmediacademy.ro.

×
Subiecte în articol: Intact Media Academy emisiune Antena 2
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close