Antena 3 CNN Actualitate Media Interviu de colectie! Gabi Lunca, la “Dincolo de aparente”

Interviu de colectie! Gabi Lunca, la “Dincolo de aparente”

Interviu de colectie! Gabi Lunca, la “Dincolo de aparente”
12 Oct 2011   •   21:56

Duminica aceasta, 16 octombrie, de la ora 16:30, Florentina Fantanaru ofera telespectatorilor Antenei 2 un interviu special, de colectie.
 
Celebra interpreta de muzica lautareasca, Gabi Lunca, a acceptat invitatia de a fi prezenta in emisiunea “Dincolo de aparente”, unde va vorbi in exclusivitate despre intreaga sa viata, marturisind, de asemenea, si momentele de cumpana prin care a trecut.
 
Legenda vie a muzicii lautaresti s-a destainuit Florentinei Fantanaru, avandu-l alaturi in platoul emisiunii chiar pe fiul sau, Emanuel Onoriu.
 
Despre inceputurile carierei sale, Gabi Lunca a vorbit despre prima data cand a pasit in studioul Radiodifuziunii, loc in care avea s-o cunoasca pe Maria Tanase.

“Acolo era doamna Maria Tanase, desi eu fiind copil, repertoriul dansei nu era pe placul meu, cand am vazut-o acolo intr-o rochie frumoasa, sedea greceste si injura ca barbatii, injura dirijorul ca nu-I placea cum iese...In schimb, doamna Maria Lataretu era sus si cand m-a pus pe mine comisia sa cant si eu am cantat si a auzit cu cata patima cant, mi-a zis:<> Eu nu stiam ca doamna Maria Tanase era dupa geam si auzea. In momentele alea mi s-au inmuiat picioarele si n-am stiut ce sa mai fac”, a relatat Gabi Lunca.

“Vreau sa multumesc, desi nu mai este printre noi, domnului Tudor Vornicu si doamnei Florentina Satmari. Cu Florentina eram prietene de familie si i-am zis:<> si mi-a zis:<>M-a luat de mana si m-a bagat in birou la domnul Vornicu i-am spus ca vreau si eu sa cant. Ma cheama o piesa, doua si odata m-au pus de am cantat si cu tractorul”


Despre sotul sau, marele acordeonist, Ion Onoriu, invitata Florentinei Fantanaru a dezvaluit: “Caracterul mi-a placut mult! Avea tactica lui de a vorbi si de a te cuceri...In 35 de ani am fost despartiti o luna si cateva zile", i s-a destainuit invitata Florentinei Fantanaru.

Intregul interviu va putea fi urmarit duminica, 16 octombrie, de la ora 16:30, in cadrul emisiunii "Dincolo de aparente", la Antena 2.

×
Subiecte în articol: Dincolo de aparente
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close