Antena 3 CNN Actualitate Media #iubeştEL, cea mai îndrăgostită campanie lansată de Ela Crăciun!

#iubeştEL, cea mai îndrăgostită campanie lansată de Ela Crăciun!

#iubeştEL, cea mai îndrăgostită campanie lansată de Ela Crăciun!
22 Feb 2016   •   12:30

În urmă cu un an Ela Crăciun dădea startul campaniei #iubeştete şi marca totodată începutul celei mai sincere iniţiative care avea scopul de a te îndemna să te iubeşti mai mult, să înveţi să te apreciezi la adevărata valoare şi să reuşeşti să capeţi încredere în forţele proprii.


Acum, Ela şi-a dorit ca odată ce ai învăţat lecţia iubirii faţă de propria ta persoană, să îţi poţi orienta cu generozitate iubirea şi către bărbatul care îţi este alături la bine şi la rău, în cele mai fericite clipe din viaţa ta, dar şi în acelea care îţi pun la încercare răbdarea şi stăpânirea de sine.


Astfel, #iubeştEL a luat startul în forţă în data de 15 februarie 2016 şi, primul episod al mărturiilor cu inima deschisă o are în centrul atenţiei pe Geanina Ilieş, care îţi dezvăluie cu emoţie poezia ei de dragoste. Geanina recunoaşte într-un videoclip candid despre acel moment delicat când s-a supărat pe iubitul ei, despre felul natural în care el a cucerit-o şi despre viitorul pe care-l creează cu iubire alături de partenerul ei.


„Mi-am dorit ca #iubeştEL să fie o campanie care să inspire, care să îţi provoace latura generoasă şi care să sublinieze importanţa principalelor coordonate care menţin o relaţie sănătoasă şi împlinită - respectul, loialitatea, încrederea, echilibrul şi care, în final, să te convingă să îţi apreciezi jumătatea aşa cum merită şi să îi şi arăţi acest lucru“, spune Ela despre noua campanie lansată pe blogul ei.

Fii cu ochii pe #ceamaiîndrăgostităcampanie! Intră pe www.elacraciun.ro şi vei putea învăţa despre dragostea din cuplu atâtea lucruri simple, însă pline de substanţă! Urmareste campania Elei Craciun si descopera mai multe despre Alina Eremia, Fabulous Muses – Diana Enciu şi Alina Tănasă, Alina Sorescu, Anca Lungu şi de la însăşi Ela Crăciun confesiuni oneste despre cum le face fericite omul iubit, despre cum greşelile din relaţie se pot transforma în lecţii de viaţă şi despre gesturi romantice.


http://www.elacraciun.ro/etichete/iubestel/

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close