Antena 3 CNN Actualitate Media Iubitorii de muzică clasică vieneză pot opta pentru "Crăciunul Vienez" al Vienna Strauss Orchestra şi Edvin Marton

Iubitorii de muzică clasică vieneză pot opta pentru "Crăciunul Vienez" al Vienna Strauss Orchestra şi Edvin Marton

Iubitorii de muzică clasică vieneză pot opta pentru "Crăciunul Vienez" al Vienna Strauss Orchestra şi Edvin Marton
15 Dec 2012   •   15:12

Anularea concertului Spirit of Vienna Orchestra, ce ar fi trebuit să se desfăşoare în data de 17 decembrie pe scena Teatrului National Bucuresti, regretat in special de catre iubitorii muzicii clasice vieneze, i-a determinat pe organizatori sa i-a o decizie in favoarea celor ce vor dori sa asiste la un alt eveniment de inalta tinuta artistica.

Ca alternativa, Asociatia Culturala Maria Domina le ofera tuturor detinatorilor de bilete posibilitatea de a fi prezenti la concertul “Craciun Vienez” sustinut de celebrul violinist si dirijor EDVIN MARTON &Vienna Strauss Orchestra ce va avea loc la  Sala Palatului in data de 21 decembrie, incepand cu orele 19:00.

Locurile in sala de spectacol atribuite persoanelor interesate vor fi situate in zona ce reflecta  costul biletului achizitionat. Pentru mai multe informatii clientii sunt rugati sa contacteze departamentul vanzari  al Agentiei Vreau Bilet prin mail la adresa  [email protected] sau telefonic la numarul de telefonic 0724.016.269, intre orele 10:00 – 17:00.

Informaţii “Crăciun Vienez”

De peste 10 ani, Asociaţia Culturală Maria Domina  celebrează sărbătoarea Crăciunului pe ritmul inconfundabil al muzicii clasice vieneze. În luna decembrie a fiecărui an bucurăm auditoriul  cu o producţie artistica impresionanta - “Crăciun Vienez”.

Un brand longeviv, de nota 10, recomandat şi avizat de public, redat de orchestre simfonice, dirijori sau ansambluri artistice de prestigiu, apreciate la nivel internaţional pentru interpretările impecabile ale faimoaselor opere ce poartă semnătura  dinastiei Strauss. Succesul acestui eveniment grandios a fost dovedit şi demonstrat prin nominalizările/premiile obţinute în decursul anilor ca fiind  “Cel mai bun spectacol al lunii decembrie”.     



Dacă în anii anteriori, “CRĂCIUN VIENEZ” a oferit românilor reprezentaţii deosebite prin participarea artiştilor de primă clasă, Asociaţia Culturală Maria Domina continuă tradiţia şi în 2012 cu un concert de Crăciun ce va fi prezentat la Sala Palatului in data de 21 decembrie. Românii vor avea prilejul unic de a întâmpina sărbătoarea Crăciunului în compania celebrului ansamblul de instrumentişti - Vienna Strauss Orchestra şi a îndrăgitului artist EDVIN MARTON,  ce va putea fi admirat de auditoriu atât în calitate de violonist cât şi de dirijor.

Colaborarea lui Edvin Marton cu Vienna Strauss Orchestra a început în anul 2009, când i-a fost atribuit rolul de dirijor şi prim violonist. Prin aderarea sa în acest grup muzical, Edvin Marton nu îi oferă orchestrei doar un ton frumos, ci imprimă un contur puternic propriului său stil energic şi plin de pasiune. Contribuţia sa aduce un plus de valoare reprezentaţiilor susţinute pe marile scene ale lumii. Prin prezenţa sa, spectacolul depăşeşte structura unui concert obişnuit de muzică clasică, luând proporţia unui excepţional show de divertisment, cu sunete foarte clare şi  intrumentaţie originală.

În concert alături de solişti şi dansatori de balet  de la Opera din Viena, Vienna Strauss Orchestra va aduce la viaţă compoziţiile muzicale uimitoare ale Johann Strauss şi Wolfgang Amadeus Mozart, ce îi încântă pe amatorii genului chiar şi după 180 de ani.

Câştigător al Premiului Emmy, Edvin Marton va “picta” atmosfera feerică a tabloului de sărbătoare tipic vieneză pe acordurile fine ale vioarei Stradivarius, oferind regalului muzical de la Bucureşti o combinaţie fascinantă de rafinament, energie şi pasiune. Trebuie să menţionăm că artişti de renume internaţional precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp şi chiar Gloria Gaynor au avut colaborări muzicale inedite cu Edvin Marton, Şi cum am putea uita de renumitele momente artistice alături de patinatorul rus Evgeni Plushenko  constituite în show-uri fascinante pentru publicul din întreaga lume.

Pret bilet:

VIP: 220 Ron

Categ 1: 180 Ron

Categ 2: 150 Ron

Categ 3: 100 Ron


×
Subiecte în articol: Viena Crăciun decembrie Sala Palatului
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close