Antena 3 Actualitate Media La 10 ani de la atentatul terorist din America, Antena 3 a pregătit un maraton de Ediţii speciale

La 10 ani de la atentatul terorist din America, Antena 3 a pregătit un maraton de Ediţii speciale

de G.S.    |    11 Sep 2011   •   10:21
La 10 ani de la atentatul terorist din America, Antena 3 a pregătit un maraton de Ediţii speciale
Sursa foto: Foto: Antena 3
Pe tot parcursul zilei de astăzi, 11 septembrie, jurnaliştii Antenei 3 vor iniţia un maraton de „Ediţii speciale”, cu invitaţi deosebiţi, care au trăit momentele atentatului terorist ce a avut loc acum 10 ani în Statele Unite, şi cu oameni care erau atunci în funcţii importante ale statului român. Va fi rememorat un moment care a schimbat lumea, implicit soarta României.

Startul maratonului va fi dat de Mihaela Bârzilă, începând cu ora 10.00, care va prezenta povestea românilor morţi în turnuri şi va conduce, alături de invitaţii săi, o dezbatere despre cei care au iniţiat atacul terorist. Andreea Stroe îi aşteaptă pe telespectatori de la ora 12.45, când le va oferi câteva reportaje despre impactul atacului asupra Americii şi asupra Islamului, dar şi interviul cu George W. Bush, fostul preşedinte al Americii, acordat zilele acestea presei de peste Ocean.

De la ora 14.45, Alessandra Stoicescu şi Niels Schnecker vor discuta despre Ben Laden, Al Qaeda, impactul economic asupra Occidentului şi ce a însemnat aderarea României la NATO şi participarea ei la război.

Jurnaliştii Alina Petrescu şi Radu Tudor vor încheia maratonul ediţiilor speciale, de la ora 18.45, cu povestea Pentagonului şi vor vorbi despre evoluţia măsurilor de securitate şi lupta împotriva terorismului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close