Antena 3 CNN Actualitate Media La 3 zile de la masacru, urme din creierul femeii împuşcate în cap erau încă pe jos. Revista presei - 8 martie

La 3 zile de la masacru, urme din creierul femeii împuşcate în cap erau încă pe jos. Revista presei - 8 martie

La 3 zile de la masacru, urme din creierul femeii împuşcate în cap erau încă pe jos. Revista presei - 8 martie
Sursa foto: Foto: DC News
de S.T.    |    08 Mar 2012   •   10:03
DC News : La trei zile de la masacrul de la Perla, angajaţii coaforului au venit să facă curăţenie. Oamenii au povestit că în urma tragediei cu opt oameni împuşcaţi a rămas dezastru. O femeie care ajuta la curăţenie a mărturisit că au rămas chiar şi bucăţi de creier împrăştiate pe jos, de la soţia criminalului, Florina Vlădan, care a fost împuşcată în cap.

Din Jurnalul Naţional aflăm care au fost performanţele României în 2011. Deşi sectorul agricol a înregistrat o creştere puternică, banii care au ajuns la buget au fost mai puţini cu 10 miliarde de lei. Suma este imensă şi reprezintă un sfert din bugetul de salarii pe acest an, de 40 de miliarde de lei.

În timp ce bugetul statului a sărăcit şi anul trecut, preşedintele Traian Băsescu îi cere premierului să găsească soluţii pentru majorarea salariilor bugetarilor din iunie. În Gândul.info găsim pârghiile pe care le are la îndemână Guvernul pentru a face acest lucru dar şi cât ne costă "reîntregirea" lefurilor.

Jurnaliştii de la Puterea scriu astăzi despre manevre politice şi bani la clasa pregătitoare. Andrei Marga, primul ministru al educaţiei care a pus problema introducerii clasei pregătitoare, explică motivele pentru care sistemul de învăţământ din România nu este pregătit să facă acest pas. Marga bănuieşte că la bază ar fi interese politice dar şi foarte multi bani.


×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close