Antena 3 CNN Actualitate Media Laurenţiu Şerban, desemnat de Discovery drept "eroul anului 2011", în direct la Sinteza Zilei

Laurenţiu Şerban, desemnat de Discovery drept "eroul anului 2011", în direct la Sinteza Zilei

Laurenţiu Şerban, desemnat de Discovery drept "eroul anului 2011", în direct la Sinteza Zilei
Sursa foto: Foto: Videonews
09 Aug 2011   •   00:03

În ediţia de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea îl are ca invitat pe Laurenţiu Şerban, desemnat "erou al anului 2011" de către Discovery Channel.

Discovery România a prezentat la TIFF zece documentare de scurtmetraj despre zece “eroi” români, identificaţi în cadrul campaniei "Oricine poate fi erou", pe baza propunerilor trimise de telespectatori pe Facebook. Povestea lui Laurenţiu a fost considerată cea mai bună.


Bărbatul vorbeşte la "Sinteza Zilei" despre viaţa sa şi despre cum i-a fost ea schimbată de experienţele pe care le-a trăit.

Laurenţiu are 33 de ani de viaţă şi 13 ani de armată, meserie pe care a făcut-o cu pasiune şi care i-a schimbat viaţa definitiv . În 2006, în timp ce se afla într-o misiune în Afganistan a suferit un accident în urma căruia şi-a pierdut un picior şi a suferit numeroase operaţii la o mână. În timpul unei patrule de noapte au fost atacaţi cu dispozitive explozive improvizate. Laurenţiu şi-a pierdut piciorul în urma unei explozii.

În pofida tuturor tragediilor prin care a trecut acesta a rămas la fel de puternic şi dedicat pasiunilor sale. Acesta practică în continuare alpinism, înot şi parapantism şi aleargă.

Laurenţiu priveşte senin asupra accidentului său din trecut şi consideră că a avut şi părţile sale bune, deoarece i-au adus şi alte planuri: o familie şi o fetiţă.

Mai mult decât atât, eroul îşi doreşte în continuare să meargă din nou în Afganistan, considerând că "ceea ce nu te omoară, te face mai puternic!" şi această frază i se aplică oricui.




×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close