Antena 3 CNN Actualitate Media Lumea lui Mircea Badea: E bine să ai pompieri când ai incendii sau când se întâmplă înundaţii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: E bine să ai pompieri când ai incendii sau când se întâmplă înundaţii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: E bine să ai pompieri când ai incendii sau când se întâmplă înundaţii (VIDEO)
01 Iul 2010   •   00:04

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

În cadrul emisiunii În gura presei, Mircea Badea a vorbit miercuri seară despre rolul important pe care îl joacă bugetarii într-un stat şi de modul deplorabil în care sunt trataţi în ţara noastră.

?Mă uitam pe la propagandiştii Băsişti, să văd cum e cu bugetarii. Discursul până acum trei zile era cam agresiv, că au salarii nesimţite, freacă duda toată ziua, pe când noi ăştia din privat muncim pe brânci şi-i ducem pe graşii ăştia din sectorul bugetar. Mai şi de vreo două trei zile de când cu inundaţiile nu am mai auzit nimic. Mă uitam aşa la pompierii ăia care intrau prin apă, unii dintre ei a şi murit... Niciunul dintre cei de la privat nu face munca unui pompier. E bine să ai pompieri când ai incendii sau când se întâmplă înundaţii?, a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close