Antena 3 CNN Actualitate Media Mădălin Voicu: Elena Udrea este de etnie romă. Dar nu e un lucru rău

Mădălin Voicu: Elena Udrea este de etnie romă. Dar nu e un lucru rău

Mădălin Voicu: Elena Udrea este de etnie romă. Dar nu e un lucru rău
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2011   •   23:35
Emisiunea „Vorbe grele” de vineri seară l-a avut ca invitat pe deputatul Mădălin Voicu. Acesta a ţinut să facă o serie de aprecieri legate de peisajul politic din România, despre natura oamenilor de la conducerea ţării dar a declarat şi că Elena Udrea este de etnie romă.

"Eu i-am recomandat doamnei Elena Udrea, dacă doreşte să facă o carieră politică explicită, ar trebui să facă un efort imediat să se depărteze cât mai repede şi cât mai clar de Traian Băsescu. Nu e vorba de grijă, că nu îmi permit să îidau sfaturi. Cu toate că, etnic, aş avea un gen de drept de a fi tutore.” Întrebat de Victor Ciutacu dacă Elena Udrea este de etnie romă, Voicu a confirmat: Da, este. Dar nu este un lucru rău.”

Mădălin Voicu a făcut şi o apreciere legată de mentalitatea românilor care "fac clăbuci că ei sunt români, li se schimbă părul, ei se bat cu pumnii în piept că ei sunt români. Se vede! Românii au votat prost, trăiesc prost, românii nu îşi cer drepturile, nu sunt capabili să se unească.”
 


Parlamentarul a comentat şi calitatea oamenilor de la putere: "Nu au bun simţ. Sunt nişte nesimţiţi, nişte animale. Pe ei îi preocupă foarte tare să păstreze puterea, pentru că altfel, cel puţin jumătate din ei, daca nu câştigă alegerile anul viitor, se duc la Jilava, nu mai trec pe acasă", a declarat Voicu.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close